Aki köhög az éjjel is, amikor alszik akkor is köhög?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki a gyanúm szerint csak megjátssza azt, hogy köhög és hogy meg van fázva. Amikor alszik sose köhög. Meg amikor menne ki a városba akkor se látszik olyan nagy betegnek.2014. ápr. 11. 20:18
1/3 anonim válasza:
Aki köhög, az alvás alatt nem nagyon köhög. Pl. én allergiás vagyok a parlagfűre, amikor fent vagyok mindig folyik az orrmo, tüsszögök, de amíg alszok, semmi bajom sincs. A nátha, köhögés ugyanígy működik, olyankor blokkolja a szervezet valahogy magát. Tényleg furcsa. Persze van olyan is, hogy félálomban elköhinti magát az ember, de akkor inkább az van, hogy nem tud rendesen aludni, mert köhög.
2/3 anonim válasza:
Igen, álmában köhög(het), viszont soha nem tüsszent.
3/3 A kérdező kommentje:
igen azt magamon is estrevettem h nem tusszentek éjjel
2014. ápr. 11. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!