Kóválygó fej? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Középfül és arcüreg gyulladásom volt egy pár hete, a fülemmel továbbra is gondok voltak, begyulladt egy kicsit mégegyszer. Akkor este kezdődött ez a fejkóválygás, nem mondanám szédülésnek, csak furcsa érzés, főleg akkor amikor fekszem, ha csinálok valamit, megyek stb akkor nem érzem. Voltam fül orr gégészeten, ahol mondták hogy már nincs gyulladás viszont 1 hónapba is eltarthat mire meggyógyul a fülem rendesen. viszont ez a fej kóválygás zavar. Amikor fekszem olyan mintha szédülnék de mégsem, mintha lüktetne a testem, nem is tudom konkrétan leírni. Ez pontosan mitől lehet? Hozzátenném hogy elég kimerült vagyok és iszonyatosan stresszelek. Ettől lehet esetleg? Egy hete tart és inkább csak este vagy délután amikor lefekszem akkor veszem észre.2014. ápr. 11. 17:42
1/2 anonim válasza:
A leírt gyulladások az agyműködésben is okozhatnak gondokat a széteső fehérvérsejtekből származó, részben vazoaktív (a vérerek állapotát befolyásoló)anyagok miatt. Nagyon lassan gyógyul, hetekbe telik. Fekvéskor kissé fokozódik a fej vérellátása, a még gyógyulóban levő gyulladás okozta tág vérerek tovább tágulnak, ami a leírt tüneteket okozza.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, akkor megpróbálok türelmes lenni. sportolhatok attól még? szükséges vitaminokat szedni?
2014. ápr. 11. 18:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!