Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS hogy legyek beteg?

SOS hogy legyek beteg?

Figyelt kérdés

El sem tudjátok képzelni milyen érzés hogy év eleje óta egy napot se hiányoztam.Most volt a felvételi ezért sem akartam de ennek az egésznek már vége vagy 1-2 hónapja és borzalmas hogy az összes osztálytársam legalább egy fél vagy egy hónapot hiányzott de 4-5 gyerek már több mint 2 hónapot összeadva.Én meg itt vagyok és azon kívül hogy egy hónapja tüsszögök meg köhögök semmi bajom pedig már azt hittem kezdek megfázni.Miér nem tudok beteg lenni? Próbáltam mindent a hidegben futkározni egy szál pólóban,semmi bajom nem lett.Összeettem mindent semmi nem történt.Kérlek adjatok valami tanácsot mert a héten 3 kiselőadást kell bemutatnom mert lesz egy csomó rossz esemény.Ti hogy szoktatok betegek lenni? A tüdőgyusziz ötletet nem kérem azért nem ennyire komoly:D

14/l

2014. ápr. 7. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Úristen, és akkor mi van, ha egy napot sem hiányoztál? Inkább örülnél neki, hogy nem voltál beteg.

Te sem vagy normális, az biztos, ha ilyen idiótaságokon gondolkozol.

2014. ápr. 7. 06:49
 2/7 anonim ***** válasza:
sokan a fél karjukat odaadnák, hogy ne legyen semmi betegségük...
2014. ápr. 7. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én évekig nem hiányoztam egy napot sem.
2014. ápr. 7. 06:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Te agyban vagy beteg szerintem...
2014. ápr. 7. 07:01
 5/7 anonim válasza:
51%
egyél almát körtével vagy egyél csak almát,igyál rá vizet és sugárban szórod az áldást :D
2014. ápr. 7. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Miėrt akarsz otthon unatkozni MiG AZ osztálytársaid jókat dumálmak-röhõgnek .

Pótolni Kell AZ uj anyagot.A tanár neked külön nem fogja elmagyarázni.

2014. ápr. 7. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
25dkg vagy több nyírfacukrot feloldasz 2 liter vízben, és 1 óra alatt megiszod, ezt olyan 4-6 órával suli elõtt csináld...
2014. ápr. 7. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!