SOS hogy legyek beteg?
El sem tudjátok képzelni milyen érzés hogy év eleje óta egy napot se hiányoztam.Most volt a felvételi ezért sem akartam de ennek az egésznek már vége vagy 1-2 hónapja és borzalmas hogy az összes osztálytársam legalább egy fél vagy egy hónapot hiányzott de 4-5 gyerek már több mint 2 hónapot összeadva.Én meg itt vagyok és azon kívül hogy egy hónapja tüsszögök meg köhögök semmi bajom pedig már azt hittem kezdek megfázni.Miér nem tudok beteg lenni? Próbáltam mindent a hidegben futkározni egy szál pólóban,semmi bajom nem lett.Összeettem mindent semmi nem történt.Kérlek adjatok valami tanácsot mert a héten 3 kiselőadást kell bemutatnom mert lesz egy csomó rossz esemény.Ti hogy szoktatok betegek lenni? A tüdőgyusziz ötletet nem kérem azért nem ennyire komoly:D
14/l
Úristen, és akkor mi van, ha egy napot sem hiányoztál? Inkább örülnél neki, hogy nem voltál beteg.
Te sem vagy normális, az biztos, ha ilyen idiótaságokon gondolkozol.
Miėrt akarsz otthon unatkozni MiG AZ osztálytársaid jókat dumálmak-röhõgnek .
Pótolni Kell AZ uj anyagot.A tanár neked külön nem fogja elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!