Hogyan legyek holnapra beteg?
Ok, mint mindenkinek: Suli
1. holnap Tz-t írunk nyelvtanból, úgy hogy ÉN nem voltam 2 hétig suliban, és a TANÁR sem volt 1 hétig
2. Félek, ha rosszul sikerül, mondjuk, ennél a tanárnál simán lehet puskázni, de bűntudatom van a puska miatt :/
Ötletek, tippek?
(krétát nem ennék, mert ki kéne mosni akkor a gyomrom :O )
NEM ELEGEDNEK MEG A HASMENESSEL?! KELJ NAGYON KORAN REGGEL LEGALABB EGY ORAVAL HAMARABB MINT OK ULJ BE A WCRE ADDIG AMIG FEL NEM KELNEK, A LEHETO LEGLATVANYOSABBAN SZENVEDJ, MINDEGY HOGY AKARJ OSSZEESNI VAGY ESS IS OSSZE DELASSAK HOGY ROSSZUL VAGY. A TOBBI ITT:
reggel 4kor keltem, ossze ittam mindent felet. Ontottem tejet abba raktam narancslet majd ittam kolat aztan ittam sima tejet majd megint kola. A hasam nem ment tole, de ugy csinaltam mintha. Reggel felottol 6ig ugy csinaltam mint akinek megy a hasa.(anyum enyhen szolva korankelo) Vittem be magammal a wc-re parfumot es miutan "vegeztem" befujtam a wc-t. Ugy hogy tiszta cseresznye illat lett. Majd mentem panaszkodni hogy anyaaaa olyan roszuuuul vagyok megy a hasaam kora reggel ota.. Akkor meg 6kor megkerdezte el tudok e menni suliba mire a valaszom egy hatarozott nem volt. Mielott meg mentunk orvoshoz pontosan indulas elott megittam egy nagy pohar citromlevet. De egy jo nagyot. 45percet kellett varni mire az orvos odaert(2. voltam) de a torkom meg akkor is piros volt. Megviusgalt azt mondta a hasam zuborog rendesen(szerintem csak korgott mert baszott ehes voltam mar) es a torkom is szepen be van gyulladva. Kiirt a hetre. Mar anyam is latja hogy semmibajom de azt mondta ha kiirt az orvos akkor maradjak itthon a heten:D
Szerintem ez nem igaz. Esetleg tanarok a szuleid?
Szerintem megprobalni meglehet, csak nem engednek el ugy hogy majd osszeesel es majd ossze foosod-hanyod magad. Tenyleg..meg is hanytathatod magad. Azert ha a szuleid tenyleg igy gondolkodnak akkor kereckedj haza a sulibol hogy rosszul vagy de a szuleid azt mondtak probalj meg eljonni a suliba. Mond hogy megy a hasad akar itt is meghanytathatod magad.
Ne akarj beteg lenni!
Én most próbáltam ki a krétát+narancsos tej+sós kávé+kinn feküdtem az erkélyen,teljesen meztelenül, most amikor esett,aztán vizes hajjal+vizes zokniban,teljesen kitakarózva.A lázam 1 órája ment le,most már 38.8.Az orromat folyamatosan fújom,köhögök,hánytam is,megy a hasam.
Hidd el,jobb ha rossz jegyet kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!