Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet multiplex?

Synyster1993 kérdése:

Lehet multiplex?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

21 éves srác vagyok. Édesanyám ebben a betegségben szenved. Nemrégiben még testépítettem barátnöm volt suliba jártam. A sulit otthagytam a barátnöm elhagyott és egyre jobban romlott az állapotom . Fáradtság gyötör a lábamban a karomban. Látás problémáim vannak . A fejem mintha állandoan satuban lenne olyan nyomást érzek. Izom égést is érzek 1x majd meg sülök 1x fázom . Pánik rohamaim vannak. A lábamban állandoan remegett az izom mostmár ez kezd elmulni de még néha elöjön. Állandoan stresszes vagyok mindezek miatt. Voltam vérvételen. Az tökéletes lett . Voltam neurologián . Ott megvizsgáltak , a tartásom a mimikám az arcom meg mindent amit ilyenkor szoktak és negativnak itélték meg. Beutaltattak pszichiátriára ott felirtak nekem antidepresszánst most azt szedem. Javult az állapotom de nagyon nem eleget és nagyon rettegek h nem tudok már soha többet semmit sem csinálni normálisan. és mellékesen a fényt a szemem nagyon nem birja és a fülemet is állandoan sértik a hangok. Bizom benne hogy itt valaki tud valamit mondani biztatot vagy sem de már alig birom idegekkel . Köszönöm a segitséget.

2014. ápr. 3. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Látom rég feltetted a kérdést és talán voltál is orvosnál vele.

Leírásod alapján nem tartom valószínűnek, hogy multiplex sclerosisod lenne. Alakulhatnak ki ilyen tünetek is részben. Eddigi tapasztaltaim alapján nem ez a jellemző.

Orvosok könnyen rámondják egy betegségre, hogy multiplex, ha nincs jobb ötletük.

Akkor is, ha a szakmai kollégium álláspontjának nem felel meg a tünetegyüttes.

Két ilyen ismerősöm van (agyvíz leletük nem utalt SM-re mégis kaptak gyógyszereket, interferonokat pár évig)

Remélem tudtam használhatót írni.

2015. nov. 8. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!