A főnököm nem enged betegállományba miért?
Hasmenéses hányingeres panaszaim vannak ez olyan intenzív hogy nem mertem elhagyni a lakást hogy melózni mehessek !
Felhívtam a főnököm erre azt mondta hogy ne menjek betegállományba (valójában másképp mondta) ! Úgy hallottam hogy a szerződéses munkavállalóknál van ez így én is az vagyok de valaki magyarázza már meg hogy miért van ez vagy hogy van ez és hogy mik vannak még ehhez hasonló problémák hogy a főnök nem enged beteg állományba .stb ?
Válaszaitokat előre is Thank you !
Nálunk volt már ebből balhé, mert a kolléganőm a legnagyobb H1N1 járvány idején bejött lázasan köhögve, mindenki rettegett a közelébe menni, aztán akivel egy szobában volt, ő is lerobbant másnapra. Én meg pont akkor voltam terhes a kislányommal, így bementem a főnökhöz és megmondtam neki, hogy akkor vagy hazaküldi a beteg kolléganőt, vagy én egészségesen, de addig biztos otthon maradok, amíg ő így krákog bent egész nap. Végül őt küldték haza.
Felelőtlenség egy főnöktől, hogy így is be akarja ráncigálni az alkalmazottját. Az már más kérdés, hogy sokan elmennek táppénzre megtoldva egy-egy hétvégét, vagy szabit, de erre azért hamar rá lehet jönni.
A férjem meg vendéglátós volt, és ő is bement melózni lázasan, nehogy kirúgják. Ha engem vendégként egy étteremben egy beteg pincér szolgálna ki, biztos, hogy szólnék a főnöknek, hogy mégis mit képzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!