A főnököm nem enged betegállományba miért?
Hasmenéses hányingeres panaszaim vannak ez olyan intenzív hogy nem mertem elhagyni a lakást hogy melózni mehessek !
Felhívtam a főnököm erre azt mondta hogy ne menjek betegállományba (valójában másképp mondta) ! Úgy hallottam hogy a szerződéses munkavállalóknál van ez így én is az vagyok de valaki magyarázza már meg hogy miért van ez vagy hogy van ez és hogy mik vannak még ehhez hasonló problémák hogy a főnök nem enged beteg állományba .stb ?
Válaszaitokat előre is Thank you !
Mert egy szarrágó szemétláda kis zsi..dó, azért nem enged.
Nekem a férjemmel is szarakodtak, amikor az édesapja meghalt és még próbaidős volt, hogy nehogy merjen hiányozni 1 napot, pedig neki járt volna 2 nap temetési szabadság.
Undorító munkáltatók vannak.
3!
A betegszabadsag teljes összeget fizeti, igy értettem.
Aszta q... ! 19/F vagyok pályakezdő és meglepett a válasza a Bossnak ! De akkor köszönöm szépen a válaszotokat !
Esetleg van még ehhez hasonló történet ?
igazolatlan távollétet nem írhat be...
ha nem betegszabit fizet, akkor bért kell adnia vagy szabadságot kiírnia, nincs beljebb semmivel, szóval nem valószínű, hogy anyagi oka van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!