Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csak tartós fogyás lehet...

Csak tartós fogyás lehet daganatos betegség jele?

Figyelt kérdés
Eszek, van étvágyam, de fogyok. Lehet ez rák? Én ettől úgy rettegek.
2014. márc. 29. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás nem CSAK daganatos betegség jele lehet.
2014. márc. 29. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok betegség tünete a súlyvesztés.

Ha ilyet tapasztalsz, kivizsgálás indokolt. Labor, vizelet minimum.

2014. márc. 29. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás nem csak daganatos betegség tünete lehet, hanem számos másnak is.

Pl. felszívódási zavar (mondjuk lisztérzékenység miatt), pajzsmirigy-túlműködés..

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de el kell menni orvoshoz és kivizsgáltatni magad.

2014. márc. 29. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlenül jelentkezik fogyás daganatos megbetegedésnél. Sőt van hogy az illető "hízik" ahogy a daganat nő. Nem egyszer lehetet hallani hogy x kilós daganatot operáltak ki az illetőből mikorra észrevették hogy hát az elhízása nem a mozgás szegény életmódból származik..
2014. márc. 29. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Vérvétel teljesen jó volt. Az orvos lerendezi ennyivel, hogy ez van. Magánorvoson gondolkozok, csak nem tudom hova.
2014. márc. 29. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"csak nem tudom, hova"

menj el egy magánklinikára és kérj ott teljeskörű kivizsgálást. Nem neked kell kitalálnod, hogy hol lehet a probléma.

2014. márc. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!