Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez egy betegség?

Szerintetek ez egy betegség?

Figyelt kérdés
akármennyit ehetek mégsem hízok egy cseppet sem. 155 cm vagyok, 16 éves és 40 kg. már lassan egy éve nem híztam semmit. pedig annyit eszek amennyit bírok. főleg édességet.

2013. máj. 22. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez alkati dolog, én ennyi idősen 165 cm voltam és 48 kg, ehettem bármennyit, nem híztam, ezek ellenére erős és egészséges voltam, gyorsabb az anyagcseréd.
2013. máj. 22. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
szimplán más az anyagcseréd, nem szívja fel a szervezeted a tápanyagokat. És nem csak a zsírt, a szénhidrátot, hanem a vitaminokat és ásványi anyagokat sem.
2013. máj. 22. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsit komolyabb válasz.

1. kérdés "ehetek akármennyit" - azaz? Mennyit? Testépítésnél ha valaki nem hízik és nem izmosodik akkor nem az a kérdés, hogy beteg-e hanem az első dolog, hogy nem eszik eleget. Szóval mennyi is az az akármennyi? Lehet csak az anyagcseréd gyors, ektomorf vagy nehezen hízol. Fiú vagy leány?

2. ha betegség, akkor szóba jöhet a pajzsmirigy túlműködés (utánaolvas, tüneteket keres) vagy a bélhám károsodása. Mindkettő reális, mindkettő gyógyul, mindkettőért TENNI KELL HOGY GYÓGYULJON, mert a doktorbácsi/néni baromira nem fog érteni hozzá, hogy mit kell kezdeni velük.

Általában az ilyen betegségeknek pont az az oka, amitől az emberek többsége pont elhízik. Azaz a pajzsmirigy betegségek is sokszor táplálkozással bevitt mérgektől alakulnak ki - és járhatnak pont hízással, vagy pont túlzott vékonysággal. Az elhízást okozó mérgező 'élelmiszerek' pedig bizonyos emberek szervezetében a bélhám olyan mérvű károsodását okozzák, hogy pont nem elhízás következik be, hanem fogyás. Na ilyenek vannak.

Általában ezek bejönnek, van hogy más a baj, ezekkel az a jó hogy semmibe sem kerül kivédeni őket, ebben a megközelítésben nem kell gyógyszer, és amíg az orvosi vizsgálatok tartanak, akár már rendbe is jöhetnek..

2013. máj. 22. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetertek TaplalkozasHarcmuvesszel es jo, hogy felhozta ezeket, mint lehetoseg.

Viszont az elozoek altal emlegetett 'alkati' dolog, ami nem alkati, hanem genetikai kerdes. En is ismertem sok ilyen embert, akik egyszeruen a genjeik miatt nem tudtak hizni. En az ellenkezoje geneket kaptam. Minden esetre ez a legtobbszor az ok.

2013. máj. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!