Lehet hogy rákos vagyok? O. O
A multkor a neten keresgéltem,kutattam betegségek után.Mert már eléggé unatkoztam.És láttam olyan oldalt ahol az volt ki irva hogy a rák tünetei,kezelése stb.Gondoltam rá megyek és olvasgatom kicsit..És amikor a tüneteihez értem eléggé meglepödtem mivel 8 példa volt felsorolva azaz néhány tünet a rákra. Az alábbiak: A rák első jele egy tünet, jel, hogy valami nincs rendben. Rengetegféle jele lehet annak, ha valaki rákos, csakúgy mint a ráknak is rengeteg féle típusa van. Néhány, a rákra jellemző leggyakoribb tünetekből:
extrém kimerültség
duzzanatok, vagy csomók a test egyes részein, mint a mellben, vagy a nyakon
fejfájás
homályos látás
hányinger
problémák a járással, vagy egyensúllyal
sok fertőzés
szokatlan vérzések
És ugye meglepödve olvastam mivel ebből a 8 példábol van olyan ami igaz rám.Szóval ezek:
1.extrém kimerültség: Ez igaz.NAgyon kimerült vagyok (bár lehet hogy nem ezért) Éjjel sem tudom magam kipihenni pedig elég sokat alszom.Fáradtam kelek fel.És szinte egész nap fáradtnak érzem magam.
2.homályos látás.Ez is igaz. a multhonapban kaptam szemüveget ugyanis eléggé homályosan látok.Ami elég fura mivel eddig tökéletesen láttam és hirtelen nem..
3.duzzanatok,csomok... az nincs.
4.fej fájás. az sincs.
5.problémák járással egyensullyal.
Ez is igaz.NÉha ugy érzem alig alok meg a lábamon. mintha elveszteném az eggyen sulyomat vagy nem tudom.
6.sok fertőzés.nincs
7.szokatlan vérzések..nincs
8. hányinger.Az az utobbi fél évben szinte mindig van szinte minden nap (de nem hiszem hogy azért)
De egyépként tegnap amikor a suliban voltam.Matek órán a kezemet firkáltam tollal.És azt láttam hogy a jobb kezen pont az eremen van egy kis duzzanat épp egy ki pötty..
Nem nagyon foglalkoztam vele egy kicsit megnyomtam és el is tünt.
Mondjuk lehet hogy hülyeség..sőt tuti de azért jobb biztosnak lenni..nem?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!