Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy rákos vagyok?

Lehet hogy rákos vagyok?

Figyelt kérdés
2 napja olyan mintha csomó lenne a torkomban. Nem vagyok megfázva és kitapogatni se tudom csak érzem hogy ott van. Szerintem valahol a hörgő környékén lehet de sajnos nem tudom pontosan. Mielőtt először éreztem úgy egy hétig fájt a fejem és a hasam de most egyre rosszabb. Gyakran szédülök és hányingerem van. Tudok rendesen nyelni és nem folyamatosan érzem a csomót (már ha az) csak néha. Mostanában nagyon hamar elalszok, fáradékony vagyok és sokat izzadok. Azt hallottam ha csomó van a torkomban bármikor megfulladhatok. Ez igaz? Lehetek rákos? 13/l
2014. jan. 27. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Ha nagyon félsz tőle, menj el a háziorvosodhoz, ő majd mond valamit, vagy továbbküld vizsgálatra.
2014. jan. 27. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Rákos nem vagy, de egy orvost már bőven megérnének a tüneteid.

A rák nem olyan, hogy 2 nap alatt előjön hipp hopp. Ha meg már előjött, nem tűnik el.

2014. jan. 27. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha igaz, ha nem, akkor is háziorvos, beutaló vérvételre. Minél előbb, nem várd meg, míg télleg megfulladsz. :-)

Egyébként lehet pajzsmirigy is. Meg kell nézetni, nem innen várni a választ.

2014. jan. 27. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Ez a fonákérzés (gombóc) a torokban nagyon gyakori dolog .Nem jelenti azt ,hogy rákos vagy .Érezhető pszichés okok(szorongás;félelem ),felső légúti gyulladás, reflux ,fokozott garatmozgás (úgy érzed mintha lenne valami a torkodban és ezt próbálod lenyelni ,ezáltal a gombócérzés intenzívebbé válik ) .Sok mindenki tapasztalta már ezt ,többek között én is(kb 2 hónapja) .Elhiszem hogy zavaró és aggódsz miatta.Próbáld elterelni a gondolataidat róla ,figyelj a fokozott folyadékfogyasztásra (a száraz torok is fokozza az érzést )de kerüld a forró italokat. Javaslom a Salvus víz fogyasztását is ,de többek között elsősorban a háziorvosodhoz látogassatok el.
2014. jan. 27. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem állandóan érzed, így nincs is ott, csak úgy érzed, valószínű, hogy pszichés ok, többi tünet miatt menj el a háziorvosodhoz, elküld egy vérvételre, megvizsgál és kiderül ha valami bajod van. de biztos, hogy nem rák és nem fogsz megfulladni.
2014. jan. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!