Büdös jön az orromból, olvasgattam, azt írták, hogy lehet hogy orrüreg gyulladás, stb. Azt írták, hogy menjünk fül-orr gégészhez, de én félek attól, hogy beszúr egy injekciót oda az orrom melletti részbe. Mmit csinálnak ott velem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 10:12
1/3 anonim válasza:
Oda biztosan nem szúr! Belenéz az orrodba,elküld röntgenre és szinte biztos,hogy ad antibiotikumot. Ha szúr akkor nem az orrod mellé fog,hanem az orrüregedbe,de minél tovább húzod,hogy elmenjél ennek annál nagyobb az esélye. Ha időben mész nem szurkálnak.
2/3 anonim válasza:
Mit csináltak mondjuk nem szabad halogatni, mert csak rosszabb lehet, bár én is ilyen vagyok, hogy halasztom mindig mindentől félek.
Te is?
3/3 A kérdező kommentje:
A Doki felírt Sinupretet, meg otrivin orrcseppet és jó lett :)
2014. nov. 29. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!