Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vastagbélrák, vagy gyulladás...

Vastagbélrák, vagy gyulladás esetleg IBS?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Pár hete kezdődött a dolog, hogy nehezebben ment a székelés mint eddig viszont székletem volt mindennap. A baj az hogy fogytam 8 kilót( igaz nem tudjuk pontosan mennyi idő alatt mert egy éve voltam méretkezésen), fájt a hasam baloldalt, és egyik nap egy csepp piros vér volt a székletemben. Elmentünk orvoshoz ahol azonnal minden vizsgálatot megcsináltak a béltükrözésen kívül mert ahhoz be kell feküdni az előkészületek miatt. Megnézték aranyerem nincs ami egyrészt jó másrészt nem. Vettek vért vizeletet amik negatívak lettek, valamint ultrahangot is csináltak ahol azt mondták kívülről tejesen egészséges a bélszakasz. Azt mondták 2 hét múlva feküdjek be a tükrözésre mert az zárja ki teljesen a daganat, rák gyanúját. Azóta annyi történt, hogy a hasam már nem fáj csak ha rágondolok valamint a székletemben vér azóta nem látható viszont ettem a szombati nap csokis popcornt ittam kólát meg Gyrost ettem és iszonyatos hasmenésem lett. Ma már ismét sima székletem volt ami kicsit megint nehezebben jött ki. A dologhoz hozzá tartozik hogy ha sportolok akkor mintha semmi bajom nem lenne semmi fájás semmi puffadás érzés semmi. A beleim viszont iszonyatosan hangosan morognak korognak és sokat szellentek ha éhes vagyok, ha tele vagyok kajával, sportolásnál azonban ezek a tünetek megint ne jelentkeznek. Olyan válaszoljon aki értelmes válaszokat ír akinek sajnos már volt hasonlóval dolga vagy hozzátartozó között sajnos vastagbélrákos. Mondom egy hét múlva fekszek be tükrözésre de addig nagyon parázok.

2014. márc. 11. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
a barátom vastagbélgyulladással küzd, ha nincs gyógyszere, vagy nem szedi, akkor képes összeesni ugy fáj neki. neki kicsit ilyen zsírosas hasmenései voltak, volt már műtve is. ha ez a bajod, akkor állandó gyógyszer mellett Kordába tartható. ő kerüli a puffasztó ételeket amennyire lehet.
2014. márc. 11. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de nekem fájdalmam nincsen.
2014. márc. 12. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudom, h nem mostani a kérdés, de megírnád mi lett az eredménye a tükrözésnek?
2015. okt. 23. 02:39
 4/4 anonim ***** válasza:
meggyógyultál azóta?
2020. szept. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!