Ossze tudom szedni magam holnapra vagy kizart?
Elkapzam a hanyos hasmeneses virust, meg az egesz csalad, mindenkin atmebt egy nap alatt en viszont (hulyen.hangzik) de lelkileg is kikeszultem tole annyira.rettegek a hanyastol egyszeruen fobiaszeruen. Vasarnap este kezdodott reggel 6kor kk
ijott belolem.minden alul felul. Nem ettem, nem ittam aznap csak tegnap kezdtem el.inni es ettem par kekszet meg gy kis ropit. Ma ittam rendesen, ettem.piritost es kekszet kora delutan meg vacsira is piritost meg este setaltam egyet de nagyon.gyenge vagyok.es kicsit.mitha most hanyingerem lenne a piritostol bar anyaszeeintez mar csak.a.felelem mert nem akarok megint hanyni. Holnap.mennem.kee suliba mert eddig irt ki az orvos. Hogy szedjem.ossze magam? Vagy menjek vissza a.dokihoz?
Anyukád nem tudná igazolni a csütörtököt és a pénteket? Akkor otthon maradhatnál egy egész hetet.
Este tizenegy óra van, és nem vagy jól. Nem leszel jobban reggelre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!