Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hipochondria, hogyan tudnék...

Hipochondria, hogyan tudnék kigyógyulni?

Figyelt kérdés
Sajnos már sanaxot szedek, nagyon kivagyok család tagjaim életét is megkeseritem vele. Képzelt betegségeim vannak, az orvosoktól rettegek. Most pl minden reggel dobogást érzek a fülembe , vagyis mint ha mozogna a dobhártyám, neten azt olvastam agy daganat azóta már a fejem is fáj stb... azt mondják csak magamba beszélem. Hogyan tudnék kigyógyulni ebből,hogy ne állandóan magammal foglalkozzak? volt akinek sikerült? ( kicsit hosszu lett bocsi)

2014. márc. 12. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

először is, a xanaxot kvagyorsan felejtsd el!

másodszor pedig: menj pszichológushoz, a gyökerénél kell megfogni a dolgot!

2014. márc. 12. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is 20 éves vagyok és sajnos én is ezzel küzdök!Decemberben anyukám élet halál között feküdt kómában az intenzíven és az orvosok csak azt mondogatták hogy mindent megtesznek!Szerencsére anyukám már meggyógyult! Azelőtt soha nen gondoltam hogy beteg lennék orvost is csak messziről ismertem! Azóta viszont már vagy 1000 halálos betrgség tünetét produkáltam :( Sajnos én is ha rámjön szó szerint valóságosnak érzem a tüneteket! Volt hogy 1 hét alatt 3x voltam a házidokimnál aki természetesen mondta hogy semmi bajom de nekem ez nem volt elég, mondván nem volt elég alapos aztán irány az ügyelet ahol szintén ezt a választ kaptam :) Én voltam pszichiáternél aki nagyon nagyon aranyos! Elősszőr hosszan elbeszélgetett velem, megértett és tudatosította bennem hogy megoldjuk ezt a problémát és ugyan nem 1-2 nap mulva de biztosított hogy hamarosan már csak nevetni fogok ezen!Előszőr 0.25-ös frontint írt fel 2x 1 nap és megtanított egy légzőgyakorlatot ami nagyon sokat tud segíteni ha èppen megint pánikszerű rosszullétem lenne! Szeptember 17én megyek hozzá és elkezdjük a pszichoterápiát amivel a gyógyszert is eltudom hagyni! Javaslom keress te is egy szimpatikus pszichiátert vagy pszichológust! Ez nem szégyen de ha nem kérsz időben segítséget sokkal nehezebb lesz kigyógyulni ebből! Sok sikert a gyógyuláshoz!!! Ja és minig mondd el magadnak hogy NEM VAGY BETEG!!!!
2014. aug. 15. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!