Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Üdv tudnátok segíteni?

Lacmond kérdése:

Üdv tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
a fejtető része jobboldalt,hasogat illetve a halántékom is hasogat,nem tudom hogy számit e de a torkom is fáj kicsit,elég kellemetlen érzés ,alra is gondoltam hogy tumor de annak más tünete is van,szóval ebben szeretnék tanácsot kérni mi lehet a gond
2014. márc. 12. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell egyből tumorra gondolni, a fejfájásnak rengeteg oka lehet. Pláne torokfájással együtt lehet valami fertőzés is.

Ha mozgatod a nyakadat, az fokozza/tompítja a fájdalmat? Mert gyakran nyaki eredetű, főleg a mai, "ülős" életmódot folytatóknál.

2014. márc. 12. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
most, hogy így kielemeztem a koponyádról készült MR-t úgy gondolom, hogy nem tudom
2014. márc. 12. 10:26
 3/4 A kérdező kommentje:
igen ha mozgatom a fejem akoris hasogat meg ha járok,de nem egyfolytába fály csak bele hasít,aludni meg két kispárnán alszom és feljebb van a fejem mint vízszintes
2014. márc. 12. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Először próbáld meg azt, hogy más pózban fekszel, nem tekered ki éjjel a fejedet. Nem azt mondom, hogy biztosan attól van, de nálam pl. emiatt alakult ki egy hasogató (és ijesztően erős) fejfájás, ami elmúlt, mikor rájöttem, hogy ez okozza, és más pózt választottam az alváshoz.

Egy próbát megér.

2014. márc. 12. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!