Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jobb fülem fáj mikor nyelek....

Jobb fülem fáj mikor nyelek. Mitől fájhat?

Figyelt kérdés

Csütörtökön betegedtem meg, köhögtem, lázas voltam, náthás voltam picit. Használtam orr szprejt, és most mivel már jobban vagyok, nincs náthám, a fülem 2. napja kezd fájni nyeléskor.

Holnap megyek vérvételre, hogy mivel most beteg voltam hogy segített e antibiotikum, hogy milyen értékek vannak amit a gyulladást illeti.

Mitől fájhat a fülem nyelésnél? Zsírosak a füleim de ilyen velem előfordult mikor torokfájdalommal küzdöttem de a torkom mar nem fáj, csak a fülem.

ma 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Belement a baci, amitől köhögtél, lázas voltál stb.
ma 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szokott fájni a fülem akkor, amikor a torkom fáj. Torokmandula műtét után is a fülem fájt, borzalmasan. Ja, és ha nagyon csípőset eszek, akkor sem a torkom fáj, hanem a fülem. Még soha nem olvastam utána, de sztem lehet vmi anatómiai magyarázata ennek. A lényeg, hogy sztem nem a füleddel van baj.
ma 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor mivel? Piros a torkom Köhögök még hurutosat de a torkom nem fáj mar
ma 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!