Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka?

Synyster1993 kérdése:

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nagyon stresszes életet éltem az utobbi napokban hetekben. A lényeg az hogy mostanság nagyon rosszul vagyok látás zavarok a halántékom körül szinte állando nyomás ami nem mindig jár fejfájással és a lábamba illetve olykor az egész testembe nagyon nagy gyengeség van. Én cukor problémára gondoltam bár ha cukrosat eszek utána jobban érzem magam. Mi lehet az oka ennek az állapotnak szerintetek ? segitsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve

2014. márc. 9. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz és mindjárt kérj egy laborvizsgálatot is. Itt egyikünk sem távdiagnoszta, látnokok sem vagyunk, sem szakemberek, ilyen tüneteket többféle betegség is okozhat.
2014. márc. 9. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:
szerdán megyek vérvételre csak jo lenne addig megnyugodni mert eléggé aggodom miatta
2014. márc. 9. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
csak azt vettem észre h ha cukrot eszek akkor jobban vagyok 1 fokkal söt van amikor sokkal jobban . Eleve én szinte sosem eszek cukrosat sokat edzek sportolok egészségesen fehérjedusan táplálkozom
2014. márc. 9. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!