Mi bajom lehet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sok horrorfilmet és horror animét nézek. Általában beleképzelem magam az ilyen filmekbe, sorozatokba. Nem csak magamat, hanem a csakádomat, barátaimat is. A sorozatok elején eldöntöm melyik usmerôsöm melyik szereplô lesz. Ha a sorozatban meghal a szereplô, akkor a fejemben lévô 'világban' is. Általába a sorozatok elején a velem azonosult szereplô tulajdonságai jelennek meg a fejemben, majd késôbb kialakítok egy olyan személyt, akivel mindig rossz dolgok történnek (pl. az eredeti szereplô egy visszahúzódó lány akinek szülei meghaltak . Majd a fejemben megszületik egy visszahúzódó, mégis agresszív lány, akinek a szülei, barátai nagy része meghalt, egyfolytában negatív szavakat vágnak hozzá.. stb.) . Ha a szereplôvel vmi rossz dolog történik azt én is átérzem. Egyszer amikor egy ilyen sorozatnak vége lett én sírni kezdtem. Olyan volt mintha az egész világom összeomlott volna. Sírtam, mintha ezzel, hogy nem nézhetem tovább mindennek vége lenne. Mi bajom van? Vagy ez normális? Ha hülyén figalmaztam bocsi, de kérlek segítsetek!2014. márc. 8. 23:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!