Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegsége lehet a 10...

Milyen betegsége lehet a 10 hónapos kislányomnak a véreredmény alapján? Van köztetek Orvos esetleg?

Figyelt kérdés

Vörösvérsejt sülly 42mm/h*

GOT 48 U/L*

GPT 17 U/L

Gamma GT 14 U/L

Alkalikus fosz. 548 U/L

LDH 622 U/L *

Glükóz 4,8 mmol

Kálcium 2,69 mmol

Foszvát 1,77 mmol

C rektiv protein 9,69 mg /L *

Vas 9,4 umol/L

Vérkép

Fehérvérsejt 12;8 Giga/L

Neutrorofil 4,11 Giga/L

Limfocita 7,16 Giga/L

Monocita 1.21 Giga/L *

Eozinnofil 0.30 Giga/L

Bazofil 0.03 Giga/ L

Neutrofil 32.20 %

Limfocita 55.90 %

Monicita 9.40 % *

Eozinofil 2.30 %

Bazofil 0.20 %

Vörösvérsejt 5.0 Tera /L

Hemiglobin 126 g/L

Hematokrit 0.37 L/L

MCV 74.1 fl *

MCH 25.5 pg

MCHC 343 g/L *

Tromicita 585 Giga/L *

MPV 9.5 fl

RDW-SD 33.2 *

Ez a csütörtöki véreredménye,amire azért került sor,mert kicsit sárga.. Igaz nagyon szereti a sárgarépát,eszi is issza is.

1 hete volt vírúsos kötöhàrtya gyúlladása, folyamatosan 2 hete piros a torka.

Az eredményre az orvosunk csak csoválta a fejét, mert hogy nem lehetne egyszere magas a vérsüllyedés és a májfunkció. (?)

Hétfőre beutalt minket egy kivizsgálásra.

De addig is mire gondoljunk?

Nagy baj lehet vele??

Köszönöm előre a válaszokat

2014. márc. 1. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, de annyit tudok, hogy ha valaki sárga, akkor az a májfunkciós értékekben is megmutatkozik. Én magam Gilbert kóros vagyok, az egy májenzim probléma, ha nekem ez az érték felszökne magasra, akkor én is besárgulnék. Tehát valami miatt a májfunkciójával van gond. Ami meg teljesen rendben van, hogy kivizsgálják. Az is lehet, hogy valamilyen gyógyszer váltotta ki, ami hatással volt a májára vagy eleve valamilyen májprobléma van a háttérben.

A magas süllyedés pedig gyulladásra utal. Mivel írod is, hogy torokgyulladása van, kötőhártya gyulladása is volt, így a magas süllyedési értéken nem is csodálkozom.

2014. márc. 1. 13:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze hogy rendben van hogy kivizsgálják. Ezt nem is vitattam ,csak hétfő az még nagyon messze van,és nem éreztem kielégitőnek az orvosunk válaszát... Nagyon aggódok a lányom miatt,és nem tudom mwkkora lehet a baj.

Kiváltó ok amire gondolni tudok,esetleg a Nurofen,mert ha beteg semmi mást nem írnak neki csak azt napi 3x.

2014. márc. 1. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
referenciaértékek nélkül egyáltalán nem lehet véleményt mondani
2014. márc. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!