Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 17 hónapos kislányomnak az...

M.Inke kérdése:

17 hónapos kislányomnak az imént cseréltem a pelenkáját ás egy 10-15 cm es giliszta félét talaltam a pelusába a vége még a fenekébe volt! Nem olyat mint a földi giliszta nem volt gyűrűs mi lehetett ez? Segitsen valakiyy Vigyem ügyeletre?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 18:48
 1/4 anonim válasza:
74%
Nem tudom, pontosan mit találhattál, de én a helyedben biztos, hogy ha ilyet találnék a kislányom pelusában gondolkodás nélkül és azonnal rohannék vele az orvoshoz/ügyeletre.
2014. febr. 25. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek bélférge van az ügyeleti téma.
2014. febr. 25. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz ha még nem voltatok.
2014. febr. 26. 06:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Felhívtam anyukámat aki azt mondta, hogy az ügyeleten nem tudnak mit csinálni majd holnap vigyem orvoshoz. Tegnap voltunk az orvosnál meg sem vizsgálta csak megmutattam a bélférget és az volt amit találtam kaptunk gyógyszert Decarist remélem hatni fog! Sajnos nem volt a gyógyszertárba csak ma így most adtam be neki nemrég! Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2014. febr. 27. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!