136.1-es CRP eredmény?! Ez nem a gyulladásra utal?
Figyelt kérdés
papám a multhéten halt meg azota nézegetem a korházi jelentést mert ők csak annyit mondtak hogy egy belsőfertözése volt,de nemtudják miért ment el.6 nap alatt bele is halt?! én életemben nem látttam ilyen magas CRP értéket és elég magas,és akkor ráirják a papirra hogy gyulladásra utalo jelek nincsenek.a crp nem gyulladásra utal!?!2014. febr. 1. 21:04
1/4 anonim válasza:
De igen,gyulladasra.De ez az ertek nem kirivoan magas.Igazabol barmilyen akut fertozestol megemelkedhet,sima torokgyulladastol is.Onmagaban nem bizonyit semmit,ebbol meg az sem derul ki,a szervezet mely reszen volt gyulladas.Reszvetem!
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a vàlaszt is ès az együttérzést!borzasztóan tud fàjni ...föleg hogy nem mondanak semmit!
2014. febr. 2. 04:14
3/4 anonim válasza:
Első vagyok,csak most gépről. Elhiszem,hogy tud fájni és sajna sokszor az orvosok tényleg nem tudják így eldönteni,mibe halnak bele a betegek.Ha boncolják a papád,akkor majd talán közelebb juttok a válaszhoz is.És sajnos 6 nap alatt is bele lehet halni,sőt,2 nap alatt is.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen mar boncoltak,marcsak az eredmenyre varunk,ami gondolom eltart egy ideig,addig meg mardos minket a fajdalom hogy vasarnap meg nalunk volt es jol volt es korhazba kerulese ota egyre rosszabbul volt,nagyon bant!
2014. febr. 2. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!