Agyba vizeles. Mit tegyek? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok egy egeszsegi problema gyotor engem de nagyon 16 eves fiu vagyok es mar nem tudom mit csinajak az ejaszakai vizelesel nagyon szegyelem is es nagyon idegesit mar .. elege turelmetlen vagyok mar ez ugyben mert eddig mind vartam hogy hatha... most mar este 5-6 utan szinte semmi folyadekot nem fogyasztok es ejjel is bekapcsolom az ebresztot eleg surun ... nem hiszem hogy pshikus gondjaim lennenek hiszen nyari szunetbe eleg komoly helyen dolgoztam ahhol sok volt a stresz es a fonoktol is eleg sok nyomas kerult ram de akkor nem volt ez a problemam de ahogy megkezdodot a suli megint elo jott nem tudom eldonteni hogy a suli miatt van vagy esetleg a gep (jatekok) nyaron nem szoktam jatszani mert nem volt idom Szerintetek ?2014. febr. 25. 20:09
21/23 A kérdező kommentje:
2 hetet meg varok kb es igen elmegyek egy pszihologushoz csak nem tudom hogy o hogy tudna megmondani ezt de elmegyek es remelem sikerul mert ezzel a betegsegel kamionos-nak sem tudom menni tehat ez le kell kuzddjem es bizok magamban hogy sikerulni fog eddig volt ahogy volt de most mindent el fogok kovetni koszonom hogy batoritotok nagyon halas vagyok ... suli pszihologus tudd ezen segiteni ?
2014. febr. 26. 20:22
22/23 anonim válasza:
Valószínű pszichés (is) lehet az alapja. Sőt! Engem általánosban rengeteget cseszegettek, volt olyan hét, hogy úgy össze-vissza ütöttek-vertek-püföltek, hogy kék-zöld színekkel mentem haza. Ez egyfajta szorongást okozott nálam, ami mind a mai napig megvan. Legalább kéthavonta van, hogy ágyba vizelek, sőt, néha be is sz a r o k. (Ez sajnos halálosan komoly.) Olyan előjel van, hogy azt álmodom, hogy kimegyek wc-re kis vagy nagy dolgot végezni és arra ébredek, hogy ruhát kell cserélnem. Vagy álmomban azt mondom, hogy "na, akkor el lehet engedni!" és akkor egy rettenetes tócsát eresztek magam alá. Olyan szinten szorongós vagyok, hogy szerintem egyfajta szociális fóbia-szerűségem is lehet, hisz akkor vagyok a leghatékonyabb, ha csak kevés emberrel vagy egyedül csinálok bármit is. Nagyobb közösségben pedig szinte szakad mindenemről a víz, mire hazamegyek tiszta pólót kell, hogy vegyek.
23/23 anonim válasza:
ne csak pszihologushoz haném urologushoz is menyél el hogy ö is vizsgáljon meg. Mert lehet hogy hiperaktiv a holyagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!