Agyba vizeles. Mit tegyek? (tobbi lent)
És ez mióta van? Írod, hogy nyáron nem volt. De előtte igen és most is. De már évek óta vagy mióta?
Ha tudod, mikor kezdődött, akkor gondold végig, hogy mik történtek akkor a suliban. Izgultál-e valami miatt? Akár tanulás, vagy egy szigorú tanár, vagy beszólogatós osztálytárs, vagy bántott valaki?
1) ne szégyelld, valami gubanc van, amit ki lehet oldani, betegség, nem tehetsz róla, ugyanúgy ne szégyelld, mintha lázas lennél
2) próbáld meg az írást, amit fentebb javasoltam, rajzolhatsz is közben.. kamionokat.. utakat..hegyek között.. szép tájakon... ne törődj senmmivel, csak egy kicsit lazulj el, lefekvés előtt, ne gondolj aggódva,mi lesz. Ne húzd fel az órát, csak amikor fel kell kelni, és gondolj arra, mindegy, mi lesz ma éjjel. az is nagyon jó, ha este végig mész a napodon, csukott szemmel, képekkel, csak a tényeken, reggeltől estig. Lehet, hogy belelalszol, de nem baj az sem. Ezt érdemes minden este megtenni, észre fogod venni, jó hatású (feldolgozódnak az események) és még azt is észreveszed egy pár nap múlva, hogy ilyenkor olyan dolgokat is felidézel, amit akkor mintha nem is láttál volna... Menj, jó képzeleti kép kidolgozást kívánok, ez fontos!
de majd fog.. amikor az aggódás, szorongás leáll.. lehet, hogy ehhez szakember segítsége kell, pszichológus. Valami nagyon mélyen lenyomva bántja a lelkedet, lenyomva a tudat alá(ezért nem tudsz róla, nem tudod megfogalmazni) és ez a lefojtottság bosszút áll - amikor a racionális tudatrész alszik.. A nemivás, éjjeli ébresztés biztos nem jó.. Rá kéne találni erre a lefojtott részre, ránézni, azt a tudatrészedet is elfogadni, "megölelni" (ne szégyelld magad) - és elmúlik, elillan..
A kamionok közt is vannak típusok? melyik a legjobb? én nagyon meglepődtem, mikor egyszer láttam kamion versenyt, és hogy csak az eleje megy.. azt gondoltam, az a jó nagy, hosszú versenyzik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!