Bevizelés kezelése?
Már tegnap is kijött pár csepp még mielőtt beértem volna a wc-re, de ma az egész. nem tudtam visszatartani :s a tegnapit elmondtam anyának és nagyon megijedt épp ezért a mait nem akarom elmondani. rögtön vinne a háziorvoshoz :s
folyamatos ingert érzek a pisilésre, mintha szétszakadnék úgy tele lennék, aztán elmegyek wc-re és semmi. nem akarok egy cseppet sem mostmár h akaratom nélkül jöjjön ki.
lehet összefüggésben a stresszel? sokat idegeskedek
A köznyelv az alsó húgyutak, vagyis a húgycső és húgyhólyag(hólyaghurut) gyulladását sokszor – tévesen – felfázásnak nevezi, de ennek a megbetegedésnek a felfázáshoz kevés köze van.
A betegséget legtöbbször baktériumok okozzák,néha vírusok,gombák.
Nem feltétlen kell ehhez orvos.Csak nagy az ijedelem de a baj nem olyan súlyos.Nekem is volt gyermek és fiatalkoromban mikor óvatlanul kőlépcsőre ülve pihentem vagy beszélgettem és elfeledkeztem az időről.
Egy eszméletlenül forró fürdő kell, amit csak kibírsz.Rövid ideig kell csak benne ülni, hogy ellepje az altested , lecsúszva ülni a kádban.
Fontos, hogy a melegtől rosszul ne légy esetleg legyen segítséged.A vízből kilépésnél azonnal vastagon kell felöltözni(pizsama+tréningruha+fürdőköpeny) és huss! Be a paplan alá! Gyógyszer nem kell, a test belső hőjének megemelése elegendő akár a fertőzés akár hurut elmúlásához.Egy nagy bögre jó meleg tea is kell de már csak az ágyban!Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!