Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bevizelés kezelése?

Bevizelés kezelése?

Figyelt kérdés

Már tegnap is kijött pár csepp még mielőtt beértem volna a wc-re, de ma az egész. nem tudtam visszatartani :s a tegnapit elmondtam anyának és nagyon megijedt épp ezért a mait nem akarom elmondani. rögtön vinne a háziorvoshoz :s

folyamatos ingert érzek a pisilésre, mintha szétszakadnék úgy tele lennék, aztán elmegyek wc-re és semmi. nem akarok egy cseppet sem mostmár h akaratom nélkül jöjjön ki.

lehet összefüggésben a stresszel? sokat idegeskedek

2013. okt. 24. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Felfáztál valószínű. Orvoshoz azonnal: felír egy antibiotikumot, amitől elmúlik 3 nap alatt.
2013. okt. 24. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezek hólyaghurutra jellemzőek és orvos nélkül nem fogod megúszni. Menjél le a háziorvosodhoz minél előbb,nehogy felszálljon a vesédre.
2013. okt. 24. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
El is kellene menned orvoshoz! Más megoldás nincs!
2013. okt. 24. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Felfázás sztem is. Nekem is volt már. Vmi iszonyú érzés mikor leszállsz a wc-ről és még be se csuktad az ajtót, de rögtön jön az inger. Főleg este. én aludni is alig tudtam. Úgyh mindenképpen irány a háziorvosod. Jobbulást.
2013. okt. 24. 11:46
 5/9 A kérdező kommentje:
felfázás igen, voltam orvosnál :s
2013. okt. 24. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:

A köznyelv az alsó húgyutak, vagyis a húgycső és húgyhólyag(hólyaghurut) gyulladását sokszor – tévesen – felfázásnak nevezi, de ennek a megbetegedésnek a felfázáshoz kevés köze van.

A betegséget legtöbbször baktériumok okozzák,néha vírusok,gombák.

2013. okt. 24. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
legtöbbször meglehet, de elég átázott vizes cipőben lenni és utána olyan felfázásom lesz, hogy ihaj
2013. okt. 25. 07:48
 8/9 gungasam ***** válasza:

Nem feltétlen kell ehhez orvos.Csak nagy az ijedelem de a baj nem olyan súlyos.Nekem is volt gyermek és fiatalkoromban mikor óvatlanul kőlépcsőre ülve pihentem vagy beszélgettem és elfeledkeztem az időről.

Egy eszméletlenül forró fürdő kell, amit csak kibírsz.Rövid ideig kell csak benne ülni, hogy ellepje az altested , lecsúszva ülni a kádban.

Fontos, hogy a melegtől rosszul ne légy esetleg legyen segítséged.A vízből kilépésnél azonnal vastagon kell felöltözni(pizsama+tréningruha+fürdőköpeny) és huss! Be a paplan alá! Gyógyszer nem kell, a test belső hőjének megemelése elegendő akár a fertőzés akár hurut elmúlásához.Egy nagy bögre jó meleg tea is kell de már csak az ágyban!Jobbulást!

2013. okt. 31. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Az átázott ,hideg cipő,egyebek azért okoznak ilyet,mert romlik a vérkeringése ezen a területen és az amúgy is jelenlévő baktériumok elszaporodnak. A test melegítése,amit az utolsó válaszoló írt.ezért jó hatású. A megemelkedett testhőmérsékleten elpusztulnak a baktériumok.
2013. nov. 1. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!