Hasmenés, ájulás, torokfájás, láz. Miez?
Hajnalba arra keltem h nagyon ki kell mennem...ment a hasam, aztán a wc-t lehúztam és arra eszméltem rá pár percre mikor kinyitottam a szemem, hogy a fürdőszoba csempén fekszek, nos fogalmam sincs hogy kerültem oda...de lehet hogy én feküdtem le mert hideg volt a csempe ...nemtudom. épphogy kimentem a konyhába és szóltam anyámnak, hogy rosszul vagyok..nagyon izzadtam.. ( sose szoktam, sose!) aztán forró teából ittam egy kortyot és mentem hányni, hányás közbe elindult az orrom vére, itt nagyon belüktetett a homlokom... vizesruháztuk a tarkómat, homlokomat... majdnem orvost is hívtunk, de erre rá 15 perc múlva már jobban lettem, azóta pihizek, már csak azt érzem h fáj a torkom kicsit emiatt lenne folytonos hányingerem és étvágytalanságom? orvosnál nem voltam, mert telefonba csak diétázást ajánlott ( kerüljem a zsíros stb kajákat) szerintetek ez ennyi volt vagy ma hajnalba kezdődik előröl? illetve nem esek vissza ha holnap megyek suliba? nem fertőző? tegnap este bevettem a gyógyszereimet, ami egy immunerősítő, d3 vitamin, neocitran, strepsils. ezeket lehet nem egyszerre kellett volna este 10kor... sokat hiányoztam már, nemakarok megint ...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!