Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitől lehet, mi bajom lehet?

Ez mitől lehet, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

December 20-án beteg lettem

-hasmenés

-belsőláz

-nátha

Dec. 25-ére elmùlt : orcseppezéssel, + hasfogòval

De Dec. 29 megint beteg lettem

Nátha

Hasmenés

Hányinger +Torok fájás is társult. Hál Istennek...

Elmentem az ügyeletre ahol semmit nem adtak "majd meggyògyulok" igyak sok vizet stb stb. 2 nap mulva semmi javulás .elment az orvoshoz aki kénytelen volt antobiotikumot felìrni.

Január 10.én elmùlt a betegség.

Majd most

Február 16.-án

Nátha

Fejfájás

Felszakadozatlan köhögés krákogás + szùr a hátamnàl

Már nembírom sìrôgörcs elkap....mi bajom lehet?

2014. febr. 17. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg legyengült az immunrendszered, és benyelsz minden vírust, fertőzést. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, vitaminkapszulát!
2014. febr. 17. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Decemberben: vírusfertőzés

Most: vírusfertőzés

Semmi köze egymáshoz a hasmenésnek meg a mostani köhögésnek.

Az enyhe tél hátránya, hogy sokkal könnyebb elkapni valamit. Nagy hidegben nem terjednek a vírusok, ilyen nyálkás, esős, enyhe időben igen.

Minden esetre menj el dokihoz, mert a hátszúrkálás utalhat tüdőgyulladásra. Ragaszkodj hozzá, hogy meghallgassák a tüdődet, és igyekezz sokat feküdni.

2014. febr. 17. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ameddig lázad nincs otthon kúráld magad. Ez vírus fertőzés.
2014. febr. 17. 16:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A vitaminokat tömöm magamba

Gyümölcsöt is eszméletben mennyiségben eszem.

Orvoshoz is elmegyek és akkor pihenek, csak az a baj ,hogy minden nap dgozatokat ìrunk és annyit kell tanulni...pedig nemfog az agyam.

2014. febr. 17. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt....kb havonta voltam beteg a háziorvos meg nem csinált semmit max felírt 1-2 bogyót. A végén már szivárványhártya gyulladásom is lett. Ekkor kértem beutalót belgyógyászatra, mert már nem bírtam tovább. Ott kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok és annyira le volt már gyengülve az immunrendszerem, hogy minden kórságot benyeltem. Mióta tartom a diétát (1 éve) nem voltam beteg.

Érdemes lenne neked is csináltatni egy nagyobb kivizsgálást. Autoimmun vizsgálat, allergia teszt...stb.

2014. febr. 17. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Lehet énis elmegyek akkor!
2014. febr. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!