Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek petefészekrákos, ha...

Lehetek petefészekrákos, ha édesapám édesanyja petefészekrákos volt?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Lehetsz!Miért ne lehetnél?! Mindenki lehet...
2014. febr. 22. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Igen, lehetsz, de nem azért. Mellesleg ezek a betegségek inkább a női ágon öröklődnek, nem a férfién..
2014. febr. 22. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Ha apád nem volt petefészekrákos, akkor te sem lehetsz
2014. febr. 24. 05:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 luciferko ***** válasza:

Engedj meg egy kérdést!

Melyik szervezeti egységed "munkáját" tudod akaratoddal (agyi tevékenységgel) működtetni, befolyásolni?

Ugye egyiket sem. A GONDOLATAINKKAL viszont mi magunk tudunk módosulatokat kialakítani ha ""MEGHÍVJUK"" tevékenykedni minálunk. A rákos sejtekmár születésünkkor több százan (ezren) kóricálnak bennünk.


Meg kell ismerned e nemkívánatos sejt tipus minek hatására válik aktívvá??


A hajlamosság a géneken keresztül öröklőd-HET, de irányított életvitellel (a fenti ismeret tudássá fejlesztésével) TELJESEN ki lehet védeni!


Ismerkedj a keleti medicína anyagával. Segítségül annyit: GOOGLE: "Dr Hummel Zoltán" blogjában rengeteg hasznos olvasmány jelenik meg havonta, már 2011-től.

Rendbe lehet hozni a DNS vonalat is, mert az IMMUN SZERVEZET-nek (vastag bél 80%-t biztosítja) ez a feladata.

És ha nem kótyavetyélem el, az kordába tudja tartani a rendetlent.

2016. jan. 15. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 luciferko ***** válasza:

Az E vitamin a legjobb antioxidáns vegyület, amely segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett, káros hatású szabad gyököket.

(A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek a szervezetben bárhol képesek kárt okozni. Olyan részecskék, amelyeknek legalább egy szabad elektronjuk van, ezért igen instabilak, és reaktívak. Folyamatosan egy másik elektron után kutatnak, hogy így váljanak stabillá. Úgy, és azáltal okoznak kárt, hogy ép sejtjeinktől akarják elvenni az elektronokat, felborítva azok egyensúlyát. Az antioxidánsok pedig úgy hatástalanítják őket, hogy „átadják” a hiányzó elektronokat. Tehát még azelőtt „fegyverzik le” őket, mielőtt károsíthatnának. A szabadgyökök felelősek majdnem az összes visszafordíthatatlan betegségért! )

Az E vitamin olyan, mint egy katona. Beépül a sejtmolekulába, megakadályozza a sejtek oxidációját. E-vitaminra testünk minden sejtjének szüksége lehet, ezért van az, hogy jótékony hatását szívünktől kezdve az agyunkig minden szervünk érzi. A gének működésében is fontos szerepet játszik, márpedig a gének hordozzák a legalapvetőbb biológiai információkat.

Különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotmegtartásáért, a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében. Erősíti az immunrendszert, amely a fertőzésektől védi szervezetünket.

Ez a vitamin immunrendszerünkre is nagy befolyással bír. Segíti azoknak a fagocitáknak a működését, amelyek felelősek számos mikroorganizmus hatástalanításáért. Növeli azon immunsejtek a hatásfokát, amik a rákos, és vírusfertőzött sejteket „takarítják” el.

Az antitest-termelő képességet is segíti. Egyes sportok-biciklizés, futás, aerobic, növelik a szabadgyökök termelődését. Az E vitamin azonban, ha megfelelő mennyiségben rendelkezünk vele, még a szabadgyökök előtt „akcióba lép”, tehát még az izomszövet károsodása előtt.

Mivel ez a vitamin a többi zsírban raktározódó társával ellentétben gyorsabban kiürül, ezért jobban oda kell figyelni pótlására. Nagy biztonsággal alkalmazható nagyobb adagban, hosszabb távon is, akár napi 800mg-ot is szedhetünk.

Hiánya állandó fáradtságot, kimerültséget, sérülékeny bőrt, a sebek lassú gyógyulását, visszértágulatot, az izmok tónustalanságát, terméketlenséget, koncentrálási nehézségeket okoz.

Felszívódását segíti a C-vitamin, és szelén fogyasztása egyidejűleg. Gátolja a koleszteramin tartós szedése, légszennyezettség, fogamzásgátló tabletták.

Megtalálható mogyoróban, mandulában, müzliben, búzacsíra olajban, napraforgómagban.

2016. jan. 15. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!