Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez extrasystole lehet?

Lilu8989 kérdése:

Ez extrasystole lehet?

Figyelt kérdés
A problemam a kovetkezo. Kb 3 hete kezdodott. Olyan erzes a szivemmel mintha dobbanna egy nagyot.minden nap elofordul tobbszor is.nem vagyok rosszul meg se semmi.csak olyan fura erzes es ilyeszto. Mert nagyot dobban ebben a dobbanasban mintha gyorsabban verne. Penteken mas ok miatt voltam korhazba. Leletemnel a szivhez az volt irva hogy normalis ritmusu szivzorej nincs. Mi lehet akkot ez a jelenseg? Koszonom a valaszokat. Hetfon tervezek haziorvoshoz menni. L/24

2014. febr. 18. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:

lehet

amikor nézték/hallgatták pont nem produkálta

lelkiéleted rendben? pszichés feszültség? fáradtság?

majd elmúlik

(nekem ilyen szituban orvos ismerős kérdezte: új barátnőd van?)

2014. febr. 18. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:
A munkam miatt sokat stresszelek,lelki eletem rendben van szerencsere.
2014. febr. 18. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor az az ok
2014. febr. 18. 17:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat de mar jo.ideje itt dolgozok.miert most jott volna ki? Tobb tenyezo is kozrejatszhatott?
2014. febr. 18. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:

jó esetben pszichés oka van ... halmozódhat úgy a nyomás rajtad, hogy igazából külön-külön nem is érzékeled nagy problémának

csináltathatsz EKG-t a magad megnyugtatására ... ha pszichés, akkor nagy valószínűséggel ezt követően abba is marad

2014. febr. 18. 17:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.hetfon ugyis meek haziorvoshoz majd megkukkolja :D
2014. febr. 18. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az is, ez jóindulatú ritmuszavar, külön nincs vele teendő. Okozhatja: stressz, pajzsmirigy túlműködés, bizonyos gyógyszerek stb. Az okot érdemes keresni és azt kezelni. Sokszor segít a magnézium szedése.
2014. febr. 18. 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) johet meg :D
2014. febr. 19. 06:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, elég sokszor. És meg is figyeltem, ha valami miatt sokat stresszelek, akkor már csinálja is. A doki szerint nem veszélyes.
2014. febr. 21. 14:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2014. febr. 22. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!