Extrasystole az agyamra megy. Kinek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném, ha többen is írnátok tünetekről, megtörtént eseményekről ezzel kapcsolatban, mert engem már kikészít idegileg. Az egésszel persze az a bajom mint sok sok sorstársamnak, hogy csak úgy van. Csak úgy, hogy már 3x vizsgáltattam ki magam kardiológussal és semmi. NEGATÍV! DE! Könyörgöm ezt magyarázza el valaki. Mostanában percenkénti legalább 5 extra legalább pár percig, amikor kialszom magam úgy teljesen igazán. Ilyenkor persze társul mellé a szorongás majd egy hatalmas hasmenés. Valahol azt olvastam, hogy puffadás és gasztroproblémák is okozhatják. Érdekes ilyenkor mindig a toaletten kötök ki. Szorongós vagyok. Pánikolok néha. Cigarettázom is. 3 műszakban dolgozom, de viszont csak ülök egy autóba, az autopályán. Szerintetek ez normális, mert szerintem ez már vicc kategória. Mg pezsgőtabletta mennyire vált be bárkinek is? Válaszoljatok!2013. szept. 5. 04:38
1/6 A kérdező kommentje:
Próbálok mindent leírni. Fizikai terhelésre nem jelentkezik. Alvás utáni pulzusom néha 50-60 közé esik. Terhelésre (futás) felemelkedik 160-ra. Cigarettázom 12 éve napi 10-15 szál. F/27 Légzési arrhythmyám van (talán).
2013. szept. 5. 04:43
2/6 anonim válasza:
Tényleg pszichés alapon jöhet ez nálad. A cigaretta ront rajta,akárcsak a kávé. Megpróbálkozhatsz Magnéziummal(olyat vegyél,amiben B6 is van),de lehet,h egy kicsit komolyabb feszültségcsökkentő kéne. És próbálj meg sportolni. Hidd el a stressz,pánik ellen is jó és a keringésnek is.
3/6 anonim válasza:
Ja és valószínűleg az emésztő szervi problémák is idegi alapon vannak és nem fordítva.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Már kikészít tényleg. Elmegyek szerintem egy pszicháterhez. Vagy pszichológushoz. Vettem ma panangint. Mintha a szorongásomon javított volna.
2013. szept. 5. 23:35
5/6 anonim válasza:
A Panaginnal vigyázz! A káliumot könnyen túl lehet adagolni!
Jobb lenne sima magnézium.
6/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon gyakran van, gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!