Ez daganat? Néhány napja érzem, mintha valami gombóc lenne a torkomban és kissé nehezen nyelek. Lehetséges, hogy nyelőcső daganat? :/ Olvastam, hogy aki elkapja szinte már írhatja is a végrendeletét.
Figyelt kérdés
Márc. 5én megyek fül-orr-gégészeti vizsgálatra és meg kell mondjam, hogy félek a dologtól.
23/F
2014. febr. 14. 16:33
21/28 anonim válasza:
Szia! Érdekelne, hogy mit csinált a csontkovács?
Én is az vagyok,és sajnos csak elméletben tudok
segíteni,ha akarod.Privátban írjál,kérlek!
22/28 anonim válasza:
Szerintem a stressz miatt van neked ez...
Én ugyan ilyen vagyok.... sokmindent beképzelek magamnak... bestresszelek, és nehezen megy a nyelés, gombócot érzek a torkomban.
Még a kaját is néha úgy eszem, hogy mellette egy pohár víz, ha nem menne le..
Szerintem ne pánikolj, nincs semmi gond. Ha maszek ultrahangra elmész, kb 1 hét múlva kapsz is időpontot.
23/28 A kérdező kommentje:
házidoki mindenre ad papírt, de egyenlőre sorjában kell menni, van egy kis fülzúgásos panaszom is(gyerekkoromban sokat szúrták az egyiket lehet attól) meg állkapcsom kattog jó ideje és ficamodott is...ezekkel megyek fül-orr-gégészetre...magam alatt vagyok
2014. febr. 16. 21:29
24/28 A kérdező kommentje:
meg az a bibi, hogy ha vkinek beüt a mennykő és diagonsztizálnak valamit, akkor is esélytelen, ha nicns tele lóvéval, vagy kapcsolatokkal...mire odajut h kezelnék meghal a francba...ez is félelmetes dolog:/
2014. febr. 16. 21:31
25/28 anonim válasza:
Nehogy így lásd már a dolgokat! Ez nem pénzkérdése. Meghalni nem hagyják azt sem,akinek nincs pénze. Akinek mag van,ha olyan rossz az állapota,olyan a betegsége kifizethet bármennyit,akkor is meghal. De Te még nem tartasz ott!
26/28 anonim válasza:
Mi se vagyunk gazdagok, és édesanyámat egy elég nagy melldaganattal tökéletesen ellátták a kékgolyóban. Szóval ezt egyből el is felejtheted.
27/28 A kérdező kommentje:
akkor tájékozatlan vagyok, vagy félreinformáltak:o
2014. febr. 17. 17:58
28/28 A kérdező kommentje:
voltam fül-orr-gégésznél...bal fülembe belement egy vatta, amit a zúgó fülem miatt tettem bele éjszakára...behugyoztam, de kivette...gombóc eltűnt a torkomból, de a nehézkes nyelés még megvan picit.....mellkas szorításom is van és házidoki szerint valszeg mozgásszervi a dolog...de lehet, hogy emésztési, mivel fehér lepedékes a nyelvem....szóval még nincs vége a sztorinak.
2014. márc. 9. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!