Ez daganat? Néhány napja érzem, mintha valami gombóc lenne a torkomban és kissé nehezen nyelek. Lehetséges, hogy nyelőcső daganat? :/ Olvastam, hogy aki elkapja szinte már írhatja is a végrendeletét.
Figyelt kérdés
Márc. 5én megyek fül-orr-gégészeti vizsgálatra és meg kell mondjam, hogy félek a dologtól.
23/F
2014. febr. 14. 16:33
12/28 anonim válasza:
Pajzsmirigy vizsgálatra nem küldött a háziorvosod?
Legtöbbször az ilyen gombócérzés a torokban stressztől van, szedjél Magne B6-ot és nyugi, ha a háziorvos látott volna valami okot aggodalomra, akkor azonnali vizsgálatokat rendelt volna el.
13/28 anonim válasza:
Ha gond volt a fogaddal,akkor attól is lehet a gombócérzés és az állkapocs probléma. Már írtad,hogy voltál pajzsmirigy vizsgálaton,ezért nem gondolnék arra.
14/28 anonim válasza:
A rák sosem olyan, hogy "néhány napja érzem, hogy gombóc van a torkomban". Folyamatos, fokozatos, hosszú kialakulási idővel jár.
15/28 A kérdező kommentje:
régóta kattog az állkapcsom és mostanság volt h fájdalmasan ficamodott. sajnos a mi városunkban nincs szájsebészet és csak győrbe tudok menni, de oda is nehezen lehet bejutni. Ezzel a problémával is fül-orr-gégészhez küldött a házidoki.
2014. febr. 14. 17:34
17/28 A kérdező kommentje:
azt nemtudom látod.
ha van akk márc. 5-én kiderül
2014. febr. 14. 21:19
18/28 anonim válasza:
Majd kiderül mi van,de a ráktól ne félj!!!
19/28 A kérdező kommentje:
édesanyám ma elbeszélgetett velem erről, sajnos fóbiás vagyok ilyenekre és már őt is aggasztja az állapotom, 2 hónapja itthon roskadok munka nélkül és 1 hete orvosi oldalakat bújuk, tényleg nem kóser a szitu.
2014. febr. 14. 22:17
20/28 anonim válasza:
Akkor pláne a stressztől lesz, hiszen orvosi oldalakat bújsz és ez még tovább erősíti a gombócérzést, hiszen minden tünet amit találsz arákkal kapcsolatosan, lehet sokkal enyhébb betegség tünete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!