Hugomnak faj a veseje, mind a2oldalon, vajon miert?
Szia! Sajnos,-ha ez tényleg menstruációs fájdalom-,
(ami a jobbik eset, mert nem szervi probléma), akkor bizony ezzel valószínűleg együtt kell élnie a kishúgodnak! Vannak, akik észre sem veszik, hogy menstruálnak, ám vannak, akiket szinte minden hónapban megvisel. Azt szokták mondani, hogy a szülés után,--amikor a hormonháztartás általában megváltozik--, elmúlik. Ma már kiváló görcsoldók vannak, ha másképp nem megy, akkor be kell szednie, a nőgyógyász nyilván tud segíteni.
Az emberek fájdalomküszöbe nagyon eltérő, de meg lehet próbálni az önszuggesztiót: nem is fáj annyira...lehetne rosszabb is...most sokkal kevésbé fáj, mint a múltkor... Ez persze csak egy laikus tanácsa, de én például tapasztalatból tudom, hogy a tériszony is visszafejleszthető. Aranyos vagy, hogy válaszolsz, köszi, ahhoz képest, milyen csúnyán indítottam. Minden jót Nektek, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!