Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hugomnak faj a veseje, mind...

Hugomnak faj a veseje, mind a2oldalon, vajon miert?

Figyelt kérdés
Hugomnak fajt mar tobbszor a veseje,volt par honapja olyan h nagyon kellett pisiljen,csak varosban voltunk,nem nagyon volt hova,es annyira megfajdult a veseje,hogy mar majdnem sirt,akkor nagyon megilyedtem,es csak eltudtunk menni vele pisilni,azutan elmult neki,azt mondta h lehet h rosszul aludt (13eves). Par hete ismet azon kaptam,hogy suli utan bent van a szobaban es nagyon sir,ismet a veseje korul fajt,de ugy hogy mar sirt. Bekentem valami mentolos kremmel neki,mert azt mondta h tornazott es lehet h attol,ra 2 napra stoppon is lett,igy nem tartottam nagy problemanak,azt hittem,hogy azert fajt neki,mivel a derekam nekem is szokott. De a tegnap ismet nagyon fajt a veseje,megint azzal jott hogy rosszul aludt es biztos kialudta.De most mar szoltam anyaeknak is,es ma viszk dokihoz,es holnap kb analizisekre.A kerdesem az lenne,hog mitol fajhat a vese? Es par oraig faj neki,aztan elmulik,majd hetekre ra jon ismet elo....Lehet h homokja van? Anyum is volt vele korhazban,neki kove is es homokja is volt,de miota 3eve lassan isszunk a tibeti gombat,teljesen elmulasztotta neki.Nem tul kicsi o meg a homokhoz? vagy annyira felfazott,hogy atterjedt oda? milyen vizsgalatokat ajanlottok? ekograf,vizelet analizis,ver is kellene? koszonom elore is a valaszokat,kicsit megijedtem,aggodom erte. :(

2014. febr. 12. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt gyanítottam én is, de nem vagyok orvos... Örülök neki, hogy megnyugodhattok. Minden jót Nektek!
2014. febr. 20. 05:53
 12/16 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonjuk! mar egyaltalan nem faj neki,de ha ismet elojonne,megyunk azonnal analizisekre :)
2014. febr. 22. 09:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos,-ha ez tényleg menstruációs fájdalom-,

(ami a jobbik eset, mert nem szervi probléma), akkor bizony ezzel valószínűleg együtt kell élnie a kishúgodnak! Vannak, akik észre sem veszik, hogy menstruálnak, ám vannak, akiket szinte minden hónapban megvisel. Azt szokták mondani, hogy a szülés után,--amikor a hormonháztartás általában megváltozik--, elmúlik. Ma már kiváló görcsoldók vannak, ha másképp nem megy, akkor be kell szednie, a nőgyógyász nyilván tud segíteni.

Az emberek fájdalomküszöbe nagyon eltérő, de meg lehet próbálni az önszuggesztiót: nem is fáj annyira...lehetne rosszabb is...most sokkal kevésbé fáj, mint a múltkor... Ez persze csak egy laikus tanácsa, de én például tapasztalatból tudom, hogy a tériszony is visszafejleszthető. Aranyos vagy, hogy válaszolsz, köszi, ahhoz képest, milyen csúnyán indítottam. Minden jót Nektek, szia.

2014. febr. 23. 20:45
 14/16 A kérdező kommentje:
hat igy van,engem pld nagyon megvisel a menstruacio,de nem minden honapban,en nagyon gyenge vagyok,meg olyan gorcseim vannak,hogy jon h osszeessek.Ez mindenkinel valtozo! De hal'Istennek,mar nem panaszkodik ra,ma jott meg neki,de nem mondta h fajt volna a vesejenel.Koszonom szepen a tanacsokat :*
2014. febr. 24. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit megköszönnöd, minden jót Nektek, sziasztok!
2014. febr. 25. 11:41
 16/16 A kérdező kommentje:
koszonjuk :) viszont ;) szia
2014. febr. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!