Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » *Ha be van dugulva a fülem...

*Ha be van dugulva a fülem olyan 4 napja és gőzölök meg tengervizes orrcseppet használok akkor mikorra fog a fülem kidugulni?

Figyelt kérdés
Ha orrot fújok akkor pattan a fülem és jobban bedugul. Mit tegyek? Be van gyulladva a fülem? Vagy csak a nátha miatt dugult be mert 1 hete náthás voltam és akkor kezdett el bedugulni

2014. febr. 10. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj el fullorgegeszhez. Ő leszivja azonnal egy csővel a váladékot és egy antibiotikus krémes gezcsikot rák a füledbe. Én 2nap alatt meggyogyultam teljesen tőle.
2014. febr. 10. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesirasert, android miatt van.
2014. febr. 10. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:
DE most akkor be van gyulladva vagy sem?
2014. febr. 10. 19:38
 4/10 A kérdező kommentje:
De fülészetre nem szeretnék menni . Fájni nem fáj csak be van dugulva. azért köszi a jó tanácsot . Tudsz valami hasznosabbat mondani mint a fülészet?
2014. febr. 10. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Bioptron lámpa, vagy infralámpa az arcodra és a füledre az hamar segítene. A gőzölés is jó. A fertőzés súlyosságától és a váladék mennyiségétől is függ, hogy mikor fog kidugulni. Otthon vegyél fel sapkát, hogy melegen tartsd a fejed. Meleg hajszárítóval fújj az arcodra legalább 10 percig, ez is segíthet a váladékot lehozni.
2014. febr. 10. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj akkor sztem nincs bedugulva. De bizony a fulesz a legjobb. Ismerősöm mindig hozza megy ha be van dugulva a füle. Nekem akkor szívta le amikor begyulladt és fájt, de ha nincs gyulladasban akkor ez a leszivas nem fáj és nagy megkonnyebbulest hoz.
2014. febr. 10. 19:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot :) Ha gőzölök meg infralámpázom meg tengervizes orrcseppet használok akkor mennyi idő alatt múlik el?
2014. febr. 10. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:
ha elmegyek fül-orr gégészhez akkor mennyi idő alatt gyógyulok meg ha leszívja a váladékot?
2014. febr. 10. 19:51
 9/10 Biofeleség válasza:
Próbálkozhatsz még havasi kövirózsa cseppekkel is (bioboltokban kapható), de ha huzamosabb ideje fenn áll, tényleg nem tudod elsunnyogni a dokit.
2014. febr. 11. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:

kérdező: Amikor leszívja a váladékot azonnal jobban leszel, csak el lesz dugulva, mert mint mondtam behelyezi azt a kenőccsel átitatott gézt.

Teljes felépülés 2nap. Ha otthon kezeled magad a füllfájás több napig eltarthat, az eldugulás akár 1hétig.

2014. febr. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!