Mivel tudnám kitisztítani az orrom? Nagyon dugul.
Figyelt kérdés
A jobb oldali rész teljesen el van dugulva, próbáltam sós vízzel kimosni, de az sem vált be.2014. febr. 6. 14:51
1/7 anonim válasza:
Szippants fel a markodból a sós vízből, majd hajtsd előre a fejed, nekem így mindig kidugul.
2/7 anonim válasza:
Infralámpázd,használd a sós vizet,de néha (napi 1-2x nem ártana valamilyen egyéb orrcsepp,orrspray sem.
3/7 Passiflora válasza:
Nekem ilyen esetekben a kamillás inhalálás szokott a legtöbbet segíteni. A belélegzett gőz segít feloldani a letapadt váladékot. Ha van rá lehetőséged, érdemes naponta több alkalommal megcsinálni, de általában már az első után lehet javulást tapasztalni.
4/7 anonim válasza:
Van többféle orrspray. Nem teszel próbát vele? Nekem időlegesen kijavul, de aztán ismét visszajön.
Láttam mostanában egy kis pipaszerű szerkezetet, állítólag a DM-ben lehet venni, adnak hozzá tasakban port, s a folyadékot fel kell szippantani, aztán kifújni. De végül is kézből is fel lehet ezt szippantani.
5/7 anonim válasza:
Ja, és az inhalálás valóban nagyon jó ilyen esetben. Az a "taknya, nyála összefolyik"érzéssel jár.
6/7 anonim válasza:
Nem mindig azért dugul el az ember orra, mert ott feltétlenül váladék van, hanem nátha esetén ugyanúgy, mint az allergiánál, megduzzadhat az orrnyálkahártya, aminél szintén az ember nem kap úgy levegőt, de nem pont a váladék miatt. Ilyenkor vannak kifejezetten allergiás tünetekre való készítmények, azok ilyenkor sokat segíthetnek, mivel csökkentik az orrnyálkahártya duzzanatát. Illetve ha sűrű is a váladék, akkor valamilyen váladékoldó, pl. ACC és az inhalálás is nagyon jó. Vagy a kamillás gőzölés, bár azzal vigyázni kell, hosszú időn át nem javasolt, mivel kiszárítja a nyálkahártyát.
7/7 anonim válasza:
Sinus Rinse nevű orrmosó, aztán meg Rhinospray orrspray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!