Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg lehet már 26 évesen...

Tényleg lehet már 26 évesen ilyen betegség?

Figyelt kérdés
állandóan főleg este, bevan dagadva a kezem, csuklóm. voltam dokinál, voltak vizsgálatok, de minden rendben. arra jutottak, hogy valószínűleg megerőltetem és ezért dagad be és fáj ennyire. de sokszor nagyon elviselhetetlen esténként. húzódik, fáj, minden bajom van. kaptam gyógyszert, hogy szedjem ha fáj. de akkor mindennap? már 26 évesen? nem korai ez? mert ha 60 vagyok akkor ok, hogy van ilyen bajom. de már 26 évesen sokszor egy csapot nem tudok kinyitni? és ha gyerekem lesz? nem értem...
2014. jan. 30. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül ízületi vagy ínhüvely gyulladás ez?

Az bármilyen korban előfordulhat a megerőltetéstől.

Mióta van ez? Ha nem rég óta, akkor ha pihenteted el fog múlni szépen. Ha lassan gyógyul hónapokig is húzódhat.

2014. jan. 30. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol dolgozol? Nekem az egérhasználattól van néha ilyen, de ha rosszul tartod a kezed gépelés közben, simán lehet attól is.
2014. jan. 30. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:

#2-es jól írja. Nekem is pont ez volt. Írtak fel ízületre kenőcsöt és jártam fizikoterápiára. Néhány hónap alatt viszonylag rendbe jött.

Én szednék gyógyszert, hanem inkább másik orvost keresnék, aki hajlandó mérgek nélkül is gyógyítani! Mert pár év múlva meg a feleslegesen beszedett gyógyszerek miatt jön elő valami nyavajád.

2014. jan. 30. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
+ kaptam csukló merevítőt, amit munka közben hordtam.
2014. jan. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!