Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beteg vagyok vagy mégsem?

Seres Timon kérdése:

Beteg vagyok vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Ma elkezdett a suliban enyhén fájni a tüdőm, nem nagyon zavart gondoltam majd elmúlik, de már este van és egyre rosszabb, de még simán tűrhető. Ügye nem vagyok beteg, nagyon rossz lenne kihagyni akár 1 vagy 2 napot is :/

#betegség #tüdő fajdalom
2014. jan. 22. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Láz?

Köhögés?

Elmehetnél egy háziorvoshoz, legalább hallgassa meg a tüdőd.

Egyébként meg lehet, csak a levegő szorult be, vagy meghúzódott vmi izmod - hátad, ami kisugárzik.

2014. jan. 22. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Orvos ilyenkor nincs csak 25km-re és semmi más nincs , de furán fáj a tüdőm. A tüdő gyulladásnak milyen tünetei vannak?
2014. jan. 22. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Van, h semmi. :/

Egyébként meg fáj és lázas vagy.

Azért sem ártana doki, m ha tüdőgyulladásod van, nehogy szövődménye maradjon.

2014. jan. 23. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma egész nap nem fájt, vagyis csak egy kicsit, de estére már azért rosszabb lett, ha csuklok nagyon elkezd fájni a mellkasom, de semmi más bajom sincs és nyugtassatok meg h nincs tüdő gyulladásom :/
2014. jan. 23. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A tüdőgyulladás magas lázzal jár. Állandó köhögés, levertség, kínzó fájdalom.
2014. jan. 26. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!