Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Trichotillomániásoknak hogyan...

Vica1330 kérdése:

Trichotillomániásoknak hogyan tudnánk összejövetelt szervezni Budapesten?

Figyelt kérdés

Olvastam itt is, hogy vagyunk egypárantrichosok, én is az vagyok. gyóygszeres kezelés még nem hat., foltos a fejem.

Arra gondoltam, aki benne van, mi lenne ha találkoznánk, adnánk egymásnak ötleteket, tanácsokat? ha valaki nem akar, akkor álnéven találkozunk, de szerintem vagyunk annyira toleránsak, hogy nem "bántjuk" egymást.

Kérlek, válaszoljatok.

Üdv Évi

2014. jan. 17. 06:13
 1/4 anonim ***** válasza:
olyan is érdeklődhet, aki nem ilyen? kíváncsi vagyok ki miért csinálja.
2014. jan. 17. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszeres kezelést kapsz?
2014. jan. 17. 10:54
 3/4 A kérdező kommentje:
fevarint és rivotrilt, csak az a baj, hogy nyáron nem tépem, így abbahagytam, most kb. egy hónapja újra szedem, de karácsonykor megint elkezdtem tépni a hajam. Olvastam, hogy lehet hogy két hónap a fevarin hatása...
2014. jan. 17. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Én is foltos vagyok.

Sajnos egyre nagyobb területen.

A hajbevarrás segített egy ideig, de aztán amikor megint nagyon stresszes lettem egész egyszerűen alányúlkálok meg előtte is piszkálom a hajamat.

Utánanézek ennek a gyógyszernek amit szedsz.

Nem vagy tőle kába?

2014. márc. 3. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!