Lehet más is a tüdőfelvételen látszódó folt? Miért írnak le olyan rémisztő tényt, hogy daganat, mikor még nincs is szövettani eredmény?
Figyelt kérdés
Mellkasröntgen azt mutatta ki, hogy tüdődaganat, csont scan vizsgálat valószínűsíthető csontáttétet diagnosztizál.Tüdő tükrözésen nem találtak semmit, várjuk a szövettant. Borzasztó ez a várakozás, de annál erősebb a remény talán mégsem rosszindulatú, és a csontokon is mást mutat a halmozódás. Volt e már Valaki olyan helyzetben, hogy azt hitte a legrosszabb történik vele, de kiderült, hogy nem rák.2014. jan. 14. 10:19
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves velem törődők!
Nagy baj van. Sajnos bebizonyosodott, hogy valóban daganat. Adenocarcinoma. Áttétes. Olyan jól néz ki Apukám. Nem lehet beteg, mi lesz velünk.:-(
2014. jan. 30. 07:57
12/16 anonim válasza:
Te jó ég ! :( Próbálj meg erős lenni !!! Mit mondanak az orvosok ?
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz teljesen összeomlott a család. Nem műthető csak ennyit tudok még, holnap reggel 8-ra várja Apát meg Anyát az orvos. Akkor mindent megtudunk.
2014. jan. 30. 10:33
14/16 anonim válasza:
Szegény :( ! Nem is tudom erre mit lehet mondani ..
Azért majd jelentkezz ,mit mondott az orvos .. Próbálj valamennyire megnyugodni ,szegény édesapád ne azt lássa ,hogy mennyire ki vagy/vagytok ,mert az neki sem tesz jót .. !
15/16 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sajnálom...biztos,hogy nem műtik meg?
A legjobbakat kívánom,sajnos engem is megérintett a szele...úgyhogy valamennyire érzem miről beszélsz! :(
Üdv!
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sok erőt és kitartást, szeretetteljes pillanatokat kívánok Mindenkinek, akit ez érint, és sajnos ma már majdnem minden családot. Apukám hihetetlenül erős, és okosan kezeli a történéseket, jól van, nem fogyott és még nevetni is sikerül néha vele. Persze nagyon nehéz. Nem tudunk aludni, csak lézengünk nappal is. Nem műtik mert a szíve mögött van, és most először sugarat kap a medence csontjára, hogy a kemo előtt szűnjenek az ehhez kapcsolódó fájdalmai. Aztán kapja a kemoterápiás kezelést, amihez bizakodva fordulunk, még akkor is, ha ez egy rettegett dolog. Sikerülnie kell, és nem adjuk fel!!!!!!!!!!!Erősítjük az én Apukámat, akit a világon mindennél jobban szeretek, tisztelek és becsülök. puszi Nektek, még írjatok, én is jelentkezek, már az is jó, ha tapasztalatot tudunk cserélni bármiben, ami most sajnos az életünk része lett.
2014. febr. 6. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!