Szívbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran fáj a szívem,ilyenkor nehezen kapok levegőt.2014. jan. 13. 21:12
1/6 anonim válasza:
A szív nem fáj. Inkább idegességtől lehet a fulladás. Persze azért menj el kardiológiára és csináltass egy szívultrahangot. Szedjél Valeriánát és ha a fulladás csökken, akkor idegtől van.
2/6 A kérdező kommentje:
de pl amikor tv-zek akkor is fájni szokott néha,pedig akkor nem vagyok ideges,de az nem ciki hogyha elmegyek kardiológiára és semmi bajom?
2014. jan. 14. 20:29
3/6 anonim válasza:
Nem ciki. Nem mindegy hol fáj...a szív nem szúr, tehát a szúró fájdalom mást jelez, ha középtájon van melkasi nyomottság/nyomásérzés pszichés eredetű állítólag, ha szegycsont mögötti szorító-markoló, kisugárzó fájdalom akkor lehet vmilyen ritmuszavar. nekem is az utóbbi van.
Gyógyszert is kell szednem rá.
4/6 A kérdező kommentje:
de akkor 100% hogy a stressztől van?
2014. jan. 15. 19:35
5/6 anonim válasza:
Ezt csak az orvos tudja megmondani. De valósznűleg attól igen.
6/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor menjek el orvoshoz?de ha kiderülne ez a betegség akkor nem lehetnék rendőr,de ha viszont a stressztől van akkor nem kell menni orvoshoz :)
2014. jan. 19. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!