Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bulimiás a barátnőm! Mit...

Bulimiás a barátnőm! Mit csináljak vele? Részletek alul

Figyelt kérdés
Barátnőm kb. nyár óta szenved ebben a betegségben azóta én csak nem rég szereztem róla tudomást! nekem mindent elmondott egyik este mikor kibukott belőle minden sírva mondta nekem hogy nem akarja ezt tovább és elege van. felajánlottam neki h elmegyek vele pszichológushoz egyik ismerősömhöz mert megbízok benne és mondtam neki h ez csak egy beszélgetés lenne de azt mondta hülyeség és meg tudja oldani egyedül de nyilván ha meg tudná oldani nem mondaná nekem minden nap h ez mennyire rossz. a családjával sajnos nem tudok konzultáli ez ügyben mivel úgy kezelnék ezt a helyzetet h csak jobban belehajszolnák. kérlek segítsetek nagyon aggódok érte!!!!!!!

2014. jan. 12. 19:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!