Mindig alszok, miért?
Figyelt kérdés
Egyfolytában álmos vagyok, mindig alszok van olyan hogy 15 17 óra alvás után is álmos vagyok és utána megint alszok folyton alszok. Volt olyan sokszor hogy le feküdtem ebéd után és reggel keltem fel2014. jan. 11. 12:57
1/3 geeno válasza:
huha, ez egy nagyon komoly betegség ám, a neve pedig: lustaság nagyon rafinált betegség, iszonyú, a környezetedre is kihat erősen, és persze a társasági életedre is, remélem a munkában nem hátráltat :D na jó bocsi, nem hagyhattam ki :D igazából furcsa, ilyenről én még nem hallottam kérd ki egy orvos véleményét
2/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy környezetedben nincs elég friss levegő. Az agyad nem kap elég oxigént. Komoly betegség tünete is lehet az aluszékonyság. Ha bővebbet szeretnél keress privát!
3/3 anonim válasza:
A sok alvástól is lehetsz még álmosabb. De azért utána kellene nézni nem vagy-e vérszegény, esetleg vitaminhiány, téli depresszió?
Igyál sok folyadékot, egyél gyümölcsöt, mozogj a szabadban minél többet. Ha nem használ, érdemes lenne egy orvossal beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!