Beteg vagyok vagy ez csak nátha?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem ebbe a kategóriába kéne írnom de itt hamar kapok válaszokat! :) szóval. köhögök.. hurutosan.. teát iszok de nem használ :( fáj a fejem is..az orrom tele van,hiába fújom ki 2 perc múlva megint ugyanez.. alig jön belőle valami.. és érzem hogy tele van.. olyan vagyok mint a mosott sz*r :( tegnap a suliban egy 45 perces tanóra alatt vagy 5-6x köhögtem..és még a szünetekben is:/ most is köhögtem és tökre fájt utána a mellkasom.. 13/l2014. jan. 11. 12:08
1/9 A kérdező kommentje:
azt ki hagytam hogy teát is sokat iszok de nem használ
2014. jan. 11. 12:08
2/9 A kérdező kommentje:
és jönnek fel ezek a "csulák"
2014. jan. 11. 12:14
3/9 anonim válasza:
Leírásod alapján ez bizony bronchitis lesz (hörghurut). Menj dokihoz!:)
5/9 A kérdező kommentje:
az orvos már annyira ismer:D:D mikor meg lát rendelőben csak vigyorog... de meg próbálok el menni
2014. jan. 11. 12:26
6/9 anonim válasza:
Homloküreg gyulladás is lehet. Nekem is beragadt a takony és néha kipattant. De amikor mozgattam a fejem recsegett az orromban, szóval tudtam, mi a bajom.
Várj vele hátha kitisztul magától. Pár nap után érdemes vele orvoshoz menni bakteriális felülfertőződés elkerülése végett.
45p alatt 5-6köhögés nem vészes, minősége a fontos(mély sorozatos vagy egy-egy köhintés :D)
7/9 A kérdező kommentje:
nincs homloküreg gyulladásom:D nincs hőemelkedésem és nem "recseg" a homlokom vagy mi:D
2014. jan. 11. 13:29
8/9 anonim válasza:
Vírus, vagy meghülés, nátha és köhögés velejár, a köhögés elhúzódó lehet, attól fájhat a mellkasod is. Orrodat sós vízzel öblögesd, vagy csöpögtess bele enyhén sós, langyos vizet, ez kitisztítja a trutyit és csökkenti az orrdugulást.
9/9 A kérdező kommentje:
egy másfél órája meg ittam egy málnás csipkebogyós jó meleg teát utána jó volt de most újra köhögök :// este gőzölök aztán meg írom hogy jobban vagyok e
2014. jan. 11. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!