Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A tünetek alapján mi lehet a baj?

A tünetek alapján mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdett el fájni a bal lábfejem. Az elején még csak nagyobb távolságok után, most már kisebbek után is. Az elején volt egy olyan eset, hogy hirtelen, sietve mentettem egy kb. km-es távot, bementem a suliba és 3 óra ülés után hazafelé olyan erős fájdalmat éreztem a bal lábfejemben, hogy azt hittem elsírom magam az utcán. Ekkor még hamar el is múlt a fájdalom. Ma megint egy kicsit nagyobb tàvot gyalogoltam sietve és mikor hazaértem azthittem be**arok. Megint a bal lábfejem, egy pontján (amennyire látom legalább 3 ér találkozik ott) fáj leginkább, és most úgy érzem, mintha nyomás megnőtt volna benne és a fájdalom felsugárzik a lábszáramon át a térdemig, kicsit talán a combomban is érzek néha valamit. A jobb lábammal semmi baj nincs. Szerintetek mi lehet ez? Utánanéztem az érszűkületnek, de teljesen passzolnak rám a tünetei.
2014. jan. 7. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A lábfejnek melyik részén érzed, nem érdekesek a vérerek, azok mindenkinél máshol vannak. Elől a lábujjak mögött a harántboltozat felett, vagy a bokacsont felé ?
2014. jan. 7. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
A bal oldalon, a kisujjam melletti lábujj alatt 3 centire kb. Amit még elfelejtettem, hogy külsőleg semmilyen elváltozás nincs, nincs megdagadva, megkékülve szimplán csak fáj.
2014. jan. 7. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Az nem lehetsèges, hogy megrándult? Fajdalomcsillapíto géllel kend be pl. Fastum gèl és társai, de ha nem javul röntgeneztesd meg.
2014. jan. 7. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem rándult meg. Most, hogy itthon voltam 2hetet szünetben nem fájt már, de ha elmentünk a boltba és sokat mászkáltam akkor megfájdult. Ami még lehetséges, hogy a bakancstól fáj.
2014. jan. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!