Segítség mi ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok kb 1 hónappal ezelött kaptam egy fasza arcüreg és torokgyulladást, amire beszedtem akkor egy doboz ezer mg-s duomoxot. akkor volt az hogy a fülem is fájt és egyik fülemre süket voltam annyira tele volt takonnyal... aztán jobban lettem ... szedtem ugye a gyógyszert gőzöltem sós kamillával meg teát dögivel több fej fokhagymát megettem... rendben is voltam kb 4 napig aztán elkezdett fájni a torkom... eddig úgy néz ki erre beszedtem már egy levél algoflexet hogy legalább ne fájjon.. mostmár az van hogy a fejem is fáj de az orrom nincs eldugulva.. de ha megpróbálom kifújni akkor iszonyatosan feszít az egész fejem ha pedig tüsszentek akkor mégjobban. Orvoshoz nem megyek le mert ez az orvos 0... erre ne is akarjatok rávenni.. inkább mondjátok meg hogy mi lehet ez és hogy mennyire komoly... és itthon tehetek-e ellene valamit:) köszönöm2014. jan. 4. 12:38
1/2 anonim válasza:
Ha akkor az arcüreged nem tisztult ki teljesen, ismét könnyen fertőződhet és egy újabb arcüreg-,felsőlégúti gyulladás alakul ki. Infralámpázd,használj orrcseppet. Talán elég lesz,de ha nem kénytelen leszel elmenni orvoshoz. Leginkább gégészetre.
2/2 anonim válasza:
arcüreg gyulladás kezeléséhez antibiotikum és orrspray kell.
a spray jobb, mint az orcsepp.
lehet még alkalmazni kamillateás gőzölést, amibe lehet tenni eukaliptusz vagy borsdmenta cseppet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!