Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véleményeiteket szeretném...

Véleményeiteket szeretném kérni. Mit gondoltok? Több mint egy hete szédelgek. Mikor hirtelen felálltam akkor kezdődött, viszont azóta tart. Fáradt is vagyok és a fejem is fájdogál néha. Voltam pár vizsgálaton és vért is vettek.

Figyelt kérdés
A szemészeten kiderült , hogy rossz a látásom, -2 távolra , eddig is tudtam , hogy nagyon rosszul látok, de nem akartam szemüveget. Szerintetek lehet ettől ez a szédülés? Minden orvos mást mond. Volt valakinek ilyen? Ha alszom, nem szédelgek, csak ha egész nap a kijelző a szemem előtt van , illetve néha fejmozgatásra is, ha pl egy ruha üzletbe vagyok és ide-oda nézek, akkor szédelgek, de nem forog velem a világ , hanem inkább ilyen imbolygó , furcsa érzés/ szédülés. Egy hét múlva lesz kész a szemüvegem. Mit gondoltok, okozhatja ez? Elmúlik ettől?Egyébként fiatal lány vagyok. Mozgásszegény életmódot élek, ülő munkát végzek és mellette tanulok is.

ma 11:46
 1/1 anonim válasza:
Akár ettől és sajnos még nagyon sok más dologtól is lehet pl.: szem, fül, vérnyomás, front, stressz és szorongás. Ha szemüveg után is érzed keresd fel a háziorvosod.
ma 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!