A hív gyorstesztnél baj ha csak 1 csepp vért nyomtam az eszközre?
Figyelt kérdés
1 csepp vér 1 csepp puffer oldat mennyire mutathat biztos eredményt?
A lényeg az hogy megszúrtam az újam kinyitottam a puffer oldatot és a pipettába 1 csepp vért tudtam felszívni. Nem jött ki több és a puffer oldat miat nem akartam tovább halogatni a tesztelést. Szóval 1 csepp vérben is lehet valós eredményt kapni? 2 hónappal ezelőtt történt egy bizonyos incidens és ma teszteltem magam, a teszter szerint nem vagyok hív fertőzött
2024. máj. 28. 14:42
1/6 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a tesztet, de ha a leírásban nem így van, nem úgy csináltad, akkor csak elpazaroltál egyet. A másik meg az, hogy én ebben sosem bíznék, mert ha negatív is, attól még laborban lehet másképp, ha meg pozitivitást mutat, akkor is úgyis elmész nagy laborra.
2/6 A kérdező kommentje:
99%-os a megbízhatósága orvost is kérdeztem csak az hogy 1 csepp vérben nem biztos hogy benne van a vírus de 2 hónap után elvileg ha az lennék akkor nemtudom hogy ott kellene e hogy legye egy csepp vérben is. Egyébként nem voltak tüneteim amik jellemzőek
2024. máj. 28. 15:00
3/6 anonim válasza:
Akkor is, ha nem 1 cseppet ír és annyival lett készítve a teszt, akkor az nem ér semmit, de nem tudom mennyit ír.
4/6 A kérdező kommentje:
3. Ne azt mond már hogy mennyit ír ezt én is tudom hát mit kérdeztem szerinted?
2024. máj. 28. 15:44
5/6 anonim válasza:
Elrontottad a tesztelést fogd már fel. Vagy csinálod normálisan vagy elmész egy anonim szűrésre.
6/6 A kérdező kommentje:
5. Még mindíg nem ez volt a kérdés
2024. máj. 28. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!