Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A hív gyorstesztnél baj ha...

A hív gyorstesztnél baj ha csak 1 csepp vért nyomtam az eszközre?

Figyelt kérdés

1 csepp vér 1 csepp puffer oldat mennyire mutathat biztos eredményt?

A lényeg az hogy megszúrtam az újam kinyitottam a puffer oldatot és a pipettába 1 csepp vért tudtam felszívni. Nem jött ki több és a puffer oldat miat nem akartam tovább halogatni a tesztelést. Szóval 1 csepp vérben is lehet valós eredményt kapni? 2 hónappal ezelőtt történt egy bizonyos incidens és ma teszteltem magam, a teszter szerint nem vagyok hív fertőzött

2024. máj. 28. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt a tesztet, de ha a leírásban nem így van, nem úgy csináltad, akkor csak elpazaroltál egyet. A másik meg az, hogy én ebben sosem bíznék, mert ha negatív is, attól még laborban lehet másképp, ha meg pozitivitást mutat, akkor is úgyis elmész nagy laborra.
2024. máj. 28. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
99%-os a megbízhatósága orvost is kérdeztem csak az hogy 1 csepp vérben nem biztos hogy benne van a vírus de 2 hónap után elvileg ha az lennék akkor nemtudom hogy ott kellene e hogy legye egy csepp vérben is. Egyébként nem voltak tüneteim amik jellemzőek
2024. máj. 28. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor is, ha nem 1 cseppet ír és annyival lett készítve a teszt, akkor az nem ér semmit, de nem tudom mennyit ír.
2024. máj. 28. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:
3. Ne azt mond már hogy mennyit ír ezt én is tudom hát mit kérdeztem szerinted?
2024. máj. 28. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Elrontottad a tesztelést fogd már fel. Vagy csinálod normálisan vagy elmész egy anonim szűrésre.
2024. máj. 28. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
5. Még mindíg nem ez volt a kérdés
2024. máj. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!