Vérzésnek számít, ha néha vért köpök?
Figyelt kérdés
Endoszkópos orr- és melléküregműtétem volt, és pár óránként érzem hogy folyik hátul a torkomba váladék, ami zöld-átlátszó, de néha van véres csík, és ritkán nagyobb adag vér. A lapra az van írva hogy vérzés esetén menjek vissza, nem tudom, ez ennek számít-e. Láz, szédülést nem tapasztalok.szept. 2. 08:21
1/1 A kérdező kommentje:
Tudom, ilyen esetben nem ide kell kérdést feltenni, hanem be kell menni, orvos lásson, csak hát legalább 3-4 órát kell várnom mire fogadnak az ambulancián, és mellé minimum 1,5-2 órát utaznom is kell, mert nem vagyok Budapesti
szept. 2. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!