Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi számít pecsételő vérzésnek?...

Mi számít pecsételő vérzésnek? Ez az vajon?

Figyelt kérdés

7 nap múlva kellene megjönnie. Tegnap viszont nagyon minimálisan véres lett a (fehér🙄) bugyim. Pár csepp. Amikor megtöröltem akkor volt a papíron rózsaszínes-barnás vér.

Azon kívül amikor észleltem a dolgot, nem "jutott el" bugyiig, csak a papíron látom. Azon viszont nem 1-1 csepp, de még nem is mondanám rá hogy megjött. Kevés, de annyira nem is.. nem tudom.

Görcsöltem is egyik nap, de mindig szoktam 1-2 héttel az első napom előtt.

- Előfordul a csúszás, ritkán mondható pontosnak a menstruációm.

- Mindig védekezünk (gumi óvszerrel), baleset nem történt.

- 20 éves vagyok

Ez a "csak wc papíron látszik, de van vér" pecsételésnek mondható vagy egyszerűen csak meg fog jönni?

Eleinte inkább barnás volt, most viszont már erősebb halvány piros színe van.

Nem aggódom, csak szeretném tisztázni magamban a dolgot, hogy pontosan most mi is ez. 😄

Köszönöm!

2022. nov. 25. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
39%
Lehet ez sima hormonegyensúly ingadozás is, mostanában elég borús napok voltak, és a hőmérséklet is ugrált rendesen.
2022. nov. 25. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
39%
Bármilyen vér barna/piros pecsételésnek számít ami menstruáción kívül van.
2022. nov. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!