Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beteg vagyok, szédülök, ez...

Beteg vagyok, szédülök, ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés

Csütörtök reggel kezdődött az egész. Arra keltem, hogy 38 hőemelkedésem lett, égett az egész arcom, hidegrázás, reszketés, torokfájdalom, aztán jött nátha is. Pénteken feküdtem izzadtam fél napot kb. Vagy úgy voltam az ágyon, hogy ültem, de be voltam takarózva, és úgy izzadtam.

Elmentem dokihoz, kaptam antibiotikumot, strepfen cukorkát illetve sprejt használok a torkomba.

Még pénteken is volt hőemelkedésem, de nem egész nap, de egésznap mondhatom hogy hőemelkedésem volt 37,5, 38 mar csak delutan vagy este lett annyi.

Szombaton tegnap mar javult a helyzet, párszor előfordult hogy 37 hőemelkedésem volt de aztán le is ment mindjárt. Tegnap kezdődött a nátha. 3 napos antibiotikumot kiszedtem, tegnap volt az utolsó.

Tegnap óta ha felkelek szédülök.

Hozzateszem eszek rendeszeresen:

Csütörtöktől szombatig

Reggelire vajas kenyér mézzel 4 karé kenyeret ettem. Tízoraira 2 banánt, ebédre csak főétel leves nélkül, aztán már csak vacsora.

1,2 l teát megiszom naponta.

Ma mivel már nincs antibiotikumom, úgy reggeliztem mint szoktam és azt amire izem lett.

Ülök egésznap, de párszor sétálok a házban.

Mitől szédülhet a fejem ha sétálok? Lázam nincs, de még hőemelkedésem. Náthás vagyok picit. A sok orrfújásnál szédülhet a fejem?

Mit tegyek? Hogyan kezdjek újra aktív életet élni?

ma 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy, ülj le a fenekedre pihenni vagy feküdj le és aludj! Teljesen felesleges erőltetni, én 12 napig döglődtem ezzel a szarral, meg beszedtem vagy 35 aszpirin complexet (ami jóval több, mint szabadna)
ma 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez most ilyen, nekem is ilyen tüneteim voltak két hete. Legalább egy hétig tart. Antibiotikumot nem tudom, minek írt az orvos vírusfertőzésre, teljesen felesleges volt. Türelem, pár nap és jobb lesz, de legalább egy héttel számolj, hogy szarul leszel.
ma 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor velejárója az ilyen betegségeknek. Szövődményként sokaknak kialakul.

Mérd meg azért a vérnyomásodat.

De a legtöbb amit tehetsz, hogy megpróbálsz meginni 2-3 liter folyadékot és eszel is rendesen. Ha már jobban érzed magad akkor egy rövid időre érdemes délután kimenni a napsütésre. Fontos, hogy viszont a közösségbe még ha teheted ne menj jövő héten, mert sokan visszaesnek.

ma 10:07
 4/6 A kérdező kommentje:

De ugye mar nem kell feküdnöm?

Ülök az ágyon járkálok. Nem akarok rosszabbul lenni. Igy nem éreztem magamat mikor 38 hőemelkedésem volt Isten bizony

ma 10:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Közösségbe még nem. Holnap megyek kontrollra orvoshoz és jövőhét egész héten otthon leszek hogy jöjjek rendben.
ma 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szuper. Nem kell feküdnöd egész nap természetesen. Járkálhatsz nyugodtan, és mint mondtam a levegőre is kimehetsz.

Csak igyál meg legalább 2-3 liter folyadékot és egyél is rendesen, változatosan.

ma 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!